Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
diumenge, 18 Setembre, 2022 - 09:30

Un agent de la Policia Local de Calp ha mort aquesta matinada durant el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua amb un ciutadà en el seu interior. Sobre les 2 hores la Policia Local va rebre avís del 112 sobre un vehicle que es trobava atrapat a la urbanització Empedrola en un camí que discorre en paral·lel al llit del riu en el terme municipal de Benissa.

 

 

Per la seua proximitat, fins al lloc es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local que van trobar el vehicle envoltat d'aigua amb un home dins, a més els agents van observar que un familiar del conductor s'havia desplaçat també a la zona i que havia caigut a l'aigua d'on va ser rescatat pels agents.

 

 

En intentar el rescat del conductor del vehicle un agent de la Policia Local va trepitjar en fals i va caure a l'aigua sent arrossegat pel corrent a gran velocitat. Hores després, sobre les 6.37, el cos de l'agent mort ha sigut trobat a 2 quilòmetres de distància riu avall en terme municipal de Calp.

 

 

El vehicle atrapat ha sigut també arrossegat per l'aigua amb el conductor en el seu interior que finalment ha pogut eixir del cotxe i ha sigut socorregut per la Policia Local i traslladat a l'hospital comarcal encara que les seues ferides no revisten gravetat.

 

 

Des de l'Ajuntament s'estudien en aquests moments les mesures que es duran a terme al llarg del dia amb motiu del luctuós succés.