Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

CalpeNoticias

Valencià
Búsqueda por palabras
dijous, 21 Març, 2019 - 10:15

Demà divendres, 22 de març, el Col·legi d'Educació Especial Gargasindi, al costat de l'Ajuntament de Calp, l'Ajuntament de Benissa, CREAMA, Plena Inclusió Comunitat Valenciana i Prosdeco celebraran la segona edició de la jornada “Compta amb mi”, una trobada entre empreses, fundacions, associacions i ajuntaments de la Marina Alta i Marina Baja per a compartir experiències sobre la contractació de persones amb diversitat funcional. La trobada se celebrarà a la Casa de Cultura de Calp a partir de les 10.30 hores.

dimarts, 5 Març, 2019 - 11:45

Els jardiners municipals han iniciat els treballs de replantació a les platges calpines de les palmeres que se situaven al carrer La Niña. El Departament de Medi Ambient i Platges pretén crear al llarg de les platges Arenal-Bol i Fossa zones d'ombra natural replantant les palmeres en grups de tres.

divendres, 1 Març, 2019 - 10:00

La Regidoria de Cultura prepara un projecte que suposa la instal·lació de diverses escultures en el Nucli antic, es tracta d'escultures que representen tradicions i personatges històrics de Calp.

dimarts, 26 Febrer, 2019 - 11:45

El “Peix de Calp” ha sigut un dels grans protagonistes de la fira Alacant Gastronòmica 2019 que va tancar la seua segona edició ahir en el recinte de la Institució Firal Alacantina (IFA).

dimarts, 19 Febrer, 2019 - 14:15

Calp ha aprovat la realització i posada en servei d'una Aplicació Mòbil oficial de Calp per a potenciar la marca Turisme de Calp al mateix temps que s'ofereix una imatge de modernitat tecnològica d'acord amb les accions de Smart City dins del Pla EDUSI. El preu del contracte, finançat amb fons FEDER, es fixa en 18.000€.

divendres, 15 Febrer, 2019 - 12:45

L'alcalde de Calp, César Sánchez, ha signat aquest matí el decret pel qual nomena a la regidora Ana Sala com primera tinent d'alcalde. D'aquesta manera, Sala substitueix a Manuel J. Cabrera que exercia fins ara la primera tenencía d'alcaldia i que ara passarà a ser segon tinent d'alcalde.

dijous, 14 Febrer, 2019 - 14:30
El Ministeri d'Hisenda ha donat la seua aprovació al finançament dels tres primers projectes que es duran a terme a Calp en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) per valor de 782.000 euros, sufragats en un 50 per cent a través els Fons FEDER i l'Ajuntament de Calp.
 
 
 
dimecres, 13 Febrer, 2019 - 09:30

Calp s'ha convertit en la dotzena Seu de la Universitat d'Alacant després que el rector, Manuel Palomar i la tinent d'alcalde de la localitat, Ana Sala,signaren ahir el conveni de creació de la nova extensió universitària en el despatx rectoral, en un acte en què també van estar presents la secretària general de la UA, Esther Algarra i el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés.

Pàgines

Noticias

Deportes

Noticias

Prensa del Día