T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

CalpeNoticias

dimecres, 1 Abril, 2020 - 12:45

L'Ajuntament de Calp ha acordat ajornar el pagament dels rebuts de determinades taxes i retornar els diners o compensar en el cas d'aquells serveis que no han pogut executar-se.

En el cas dels rebuts del mercat i el rastre, el pagament voluntari del primer trimestre finalitzava ahir 31 de març i ara s'amplia al 28 d'abril, finalitzat l'estat d'alarma, els rebuts de les setmanes en les quals no s'han pogut muntar els llocs seran retornats o compensats amb el segon trimestre.

dimecres, 1 Abril, 2020 - 09:15

Ací pots llegir la informació sobre Calp que han arreplegat els mitjans de comunicació l'1 d'abril:

 

DIARIO INFORMACIÓN

Coronavirus en Calp: El Ayuntamiento permitirá las obras en verano para paliar los efectos del estado de alarma en la construcción

dimarts, 31 Març, 2020 - 12:45

 L'Ajuntament de Calp realitzarà excepcions a l'ordenança sobre condicions acústiques que prohibeix tot tipus d'obres d'urbanització i construcció d'ús residencial el mes d'agost per a poder pal·liar els efectes que l'estat d'alarma i la paralització de les obres estan tenint en el sector de la construcció de la localitat.

dimarts, 31 Març, 2020 - 09:30
Ací pots llegir la informació sobre Calp que han arreplegat els mitjans de comunicació el 31 de març:
 
LAS PROVINCIAS
 

LEVANTE

Dilluns, 30 Març, 2020 - 11:30

L'Ajuntament ha instal·lat en la seua pàgina web www.calp.es el chatbot Carina, es tracta d'un assistent virtual intel·ligent que contesta preguntes bàsiques sobre el brot de coronavirus (contagi, símptomes, prevenció, etc.)

Aquest assistent virtual ha sigut desenvolupat per l'empresa 1MillionBot que l'ha cedida gratuïtament a les administracions públiques interessades. El Chatbot Carina és capaç de respondre a més del 88% de les consultes, a més cada dia amplia la seua capacitat de contestar fins i tot preguntes complexes.

Dilluns, 30 Març, 2020 - 10:30

Ací pots llegir la informació sobre Calp que han arreplegat els mitjans de comunicació els dies 28, 29 i 30 de març:

DIARIO INFORMACIÓN

divendres, 27 Març, 2020 - 14:30

En la Junta de Govern de hui s'ha establit el protocol per a accedir a les ajudes per a atendre necessitats bàsiques. Es tracta d'ajudes per a afrontar despeses específiques de caràcter bàsic, és a dir, necessitats alimentícies, de productes d'higiene i farmacèutics provocats per la situació excepcional de l'estat d'alarma causat pel COVID-19.

 

divendres, 27 Març, 2020 - 14:15

La Policia Local de Calp ha emés un informe sobre l'incompliment de les restriccions establides pel decret de declaració de l'estat d'alarma en el qual recull les denúncies interposades entre el 15 i el 25 de març.

Pàgines