Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Diciembre 2019.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

CalpeNoticias

dimecres, 4 Desembre, 2019 - 11:30

L'Institut Nacional d'Estadística ha notificat a l'Ajuntament de Calp que la xifra per al municipi, resultant de la revisió del padró municipal referida a 1 de gener de 2019, és de 22.725 habitants. Amb això el municipi obté 1.092 nous habitants. No obstant això, arribar a aqueixa xifra i evitar el descens del cens municipal comporta una intensa tasca des de l'Ajuntament.

 

dimarts, 3 Desembre, 2019 - 09:45

L'Ajuntament de Calp va posar en marxa fa dues setmanes un nou canal de comunicació amb els ciutadans a través de Telegram. La resposta ha sigut millor que l'esperada superant els 400 subscriptors en tot just dues setmanes a pesar que aquest servei de missatgeria instantània és menys utilitzat que uns altres com WhatsApp.

Dilluns, 2 Desembre, 2019 - 13:00

Dijous que ve 5 de desembre a les 21 hores Lolita Flores actuarà a l'Auditori de la Casa de Cultura de Calp amb la seua obra “La fuerza de la comunicación”.

Aquesta obra està coprotagonitzada per Luis Mottola, Antonio Hortelano i Marta Guerras i dirigida per *Magüi Mira.

divendres, 29 Novembre, 2019 - 12:30

Per seté any consecutiu l'Ajuntament de Calp celebrarà la Fira de Nadal que tindrà lloc del 6 al 8 de desembre als carrers del centre històric. Es tracta d'un esdeveniment en el qual participen comerços i associacions del municipi i que recupera enguany les parades d'artesania. A més, la fira es complementa amb la recreació d'ambients nadalencs.

 

divendres, 29 Novembre, 2019 - 12:00

Els influencers s'han convertit en els últims anys en un recurs destacat en les estratègies de màrqueting en nombrosos sectors. 

Per aquest motiu aprofitant el XXV aniversari dels estudis de turisme a la Universitat d'Alacant (UA) la seu universitària de Calp d'aquesta universitat ha organitzat una jornada per a debatre el paper que exerceixen els influencers en el sector turístic. 

Tindrà lloc el 12 de desembre a les 19.30 hores a la Casa Nova i serà la primera activitat que realitza en el municipi la seu universitària, creada fa tan sols uns mesos.

divendres, 29 Novembre, 2019 - 09:45

Aquesta setmana s'ha iniciat la primera de les actuacions dins del Pla Edificant en el municipi, en concret es tracta de les obres de reforma completa dels servicis del CEIP Oltà. En l'actualitat l'edifici, construït en els anys 40 i ampliat en els 60, posseeix quatre servicis, dues en planta baixa i dues en planta alta. En aquests lavabos s'inclou el servici dels professors així com un xicotet quart de neteja. Els banys es van remodelar entre els anys 1999-2000, no obstant això, s'ha produït la deterioració normal per l'ús i antiguitat. .

 

dijous, 28 Novembre, 2019 - 11:15

Divendres

  • 16.30 - 20:30h. Donació de sang. Lloc: Punt Jove (Plaza Constitución).
  • 19:00h. Encesa de llums de Nadal, cercavila de la Banda Juvenil de la Unió Musical Calp Ifac i la Màgia del Circ. Lloc: Plaza La Sort.
  • 20:00h. Espectacle de ball "A Christmas Twist", a benefici del Club dels Lleons de Calp i Benissa. Lloc: Auditori.
  • Exposició: “De nines a dames del segle XVIII”, mostra de nines de Leila Meri. Lloc: Sala d'exposicions de l’Ajuntament Vell.

Dissabte

dimecres, 27 Novembre, 2019 - 11:15

Aguas de Calpe inicia aquesta setmana les obres de renovació de conduccions d'aigua potable en la partida Canuta d’ Ifac. Amb aquestes obres s'aconsegueixen diversos objectius: s'instal·len més de 2 quilòmetres de noves canonades, es redueixen i eviten fugides o avaries en la xarxa i es millora el rendiment del conjunt de la xarxa de subministrament que ja està en xifres rècord en tota la província amb més del 85%.

 

Pàgines