Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

CalpeNoticias

Valencià
Búsqueda por palabras
dimarts, 19 Febrer, 2019 - 14:15

Calp ha aprovat la realització i posada en servei d'una Aplicació Mòbil oficial de Calp per a potenciar la marca Turisme de Calp al mateix temps que s'ofereix una imatge de modernitat tecnològica d'acord amb les accions de Smart City dins del Pla EDUSI. El preu del contracte, finançat amb fons FEDER, es fixa en 18.000€.

divendres, 15 Febrer, 2019 - 12:45

L'alcalde de Calp, César Sánchez, ha signat aquest matí el decret pel qual nomena a la regidora Ana Sala com primera tinent d'alcalde. D'aquesta manera, Sala substitueix a Manuel J. Cabrera que exercia fins ara la primera tenencía d'alcaldia i que ara passarà a ser segon tinent d'alcalde.

dijous, 14 Febrer, 2019 - 14:30
El Ministeri d'Hisenda ha donat la seua aprovació al finançament dels tres primers projectes que es duran a terme a Calp en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) per valor de 782.000 euros, sufragats en un 50 per cent a través els Fons FEDER i l'Ajuntament de Calp.
 
 
 
dimecres, 13 Febrer, 2019 - 09:30

Calp s'ha convertit en la dotzena Seu de la Universitat d'Alacant després que el rector, Manuel Palomar i la tinent d'alcalde de la localitat, Ana Sala,signaren ahir el conveni de creació de la nova extensió universitària en el despatx rectoral, en un acte en què també van estar presents la secretària general de la UA, Esther Algarra i el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés.

dimecres, 6 Febrer, 2019 - 14:00
L'obra “TR3S” de la companyia Zorongo Teatro de Bétera serà l'encarregada d'obrir el VIII Certamen nacional de teatre amateur “Antonio Ferrer, el carter” el pròxim 1 de març. Aquesta és una de les obres finalistes que es representaran en el certamen juntament amb “Huanita” de l'Associació Teatro en Construcción d'Elx i “Soliloquio de grillos” de l'Associació Cultural Asómate Teatro de Motril.
 
 
 
Dilluns, 4 Febrer, 2019 - 11:00

Amb l'objectiu de consolidar l'atenció a la dona, l'Ajuntament de Calp ha incorporat al Departament d'Igualtat un Agent d'Igualtat i una sicóloga que s'uneixen a l'assessora jurídica amb la qual ja comptava el departament.

divendres, 1 Febrer, 2019 - 11:15

Aguas de Calpe, empresa concessionària del servei de subministrament d'aigua, continua amb els treballs de renovació de la xarxa i modernització de les infraestructures hidràuliques. D'aquesta manera, la setmana vinent s'iniciaran les obres de renovació de conduccions a la urbanització Los Pinos. Les noves canonades milloraran el subministrament d'aigua potable en la partida Els Pins així com en les partides de Basetes i Calalga.

 

dijous, 31 Gener, 2019 - 12:45
 
Enguany el personal tècnic de l'Ajuntament no té evidències que demostren que la presència de la processionària serà major que altres anys. Des de l'Ajuntament s'ha actuat dins del pla de mesures previstes contra la processionària i que consisteixen a administrar el tractament durant el mes de novembre i després fer un reforç del mateix el mes de febrer.
 

Pàgines

Noticias

Deportes

Noticias

Prensa del Día