Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

CalpeNoticias

Valencià
Búsqueda por palabras
divendres, 19 Juliol, 2019 - 12:15

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calp compleix 10 anys d'activitat. Aquest departament municipal, que es constitueix com el primer contacte amb el ciutadà, va nàixer al juny de 2009 amb cinc tramitadors i un responsable del servei amb l'objectiu de centralitzar en un únic servei l'atenció al ciutadà. Hui 10 anys després la OAC compta amb 9 tramitadors i un responsable i acaba d'obtindre un indice de satisfacció de l'usuari del 97%.


 

dijous, 18 Juliol, 2019 - 11:30

Triana Matilla Ruiz és una xiqueta calpina que acaba de complir 4 anys. Després de superar una greu malaltia de medul·la, aquesta xiqueta va decidir que el dia del seu aniversari, en lloc de regals desitjava poder ajudar altres xiquets malalts i per a això va demanar als seus amics que en lloc de regals per a ella, aportaren diners per a donar-ho a la AECC -Junta Local de Calp.

dimarts, 16 Juliol, 2019 - 11:45

Ahir va finalitzar el termini per a sol·licitar ajudes per al pagament de l'impost de béns immobles (IBI), dirigides persones jubilades, pensionistes menors de 65 anys així com parats de llarga durada, i s'han registrat un total de 126 sol·licituds. Per a poder dur a terme aquesta iniciativa l'Ajuntament va consignar en els pressupostos municipals una partida inicial de 100.000€.


 

Dilluns, 15 Juliol, 2019 - 12:00

La Policia Local de Calp inicia hui el reforç dels seus serveis a partir de les 18 hores, i durant tota la nit, amb l'objectiu d'incrementar la vigilància, el control de venda ambulant, control de sorolls, etc.


 

divendres, 12 Juliol, 2019 - 12:15

El dijous 11 de juliol va donar començament una nova edició de "Cinema a la mar", un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Calp que permet gaudir del millor cinema a la platja.

Les sessions comencen a les 22h i els dimarts serà la platja de la Fossa i els dijous en la d'Arenal-Bol. 

La programació per a enguany és la següent:

Platja La Fossa (dimarts)

23 de juliol - "Una família feliç" (TP)

30 de juliol - "Mama meua 2, una vegada i una altra" (TP)

6 d'agost - "Peter Rabbit" (TP)

divendres, 12 Juliol, 2019 - 11:30

Per tercer any consecutiu la Confraria de Pescadors de Calp, a través de la Comissió Festes Mare de Déu del Carme, i amb la col·laboració de l'Ajuntament, pretén donar un nou impuls a les tradicionals festes de la Mare de Déu del Carmen, patrona del mar, i per a això s'ha confeccionat un ampli programa d'actes concentrats entre hui i el dimarts, 16 de juliol.


 

dijous, 11 Juliol, 2019 - 08:30

Des de la web de l'Ajuntament podràs accedir a tota la informació sobre el temps a Calp. Res més entrar en la web veuràs un quadre resum amb la informació meteorològica més destacada del dia com la temperatura màxima i mínima, la humitat relativa, el vent.. així com la predicció de la radiació ultraviolada (UV).

Trobaràs a més 4 seccions en la part superior corresponents a:

- Previsió: podràs conéixer la previsió meteorològica per al dia de hui, matí i els pròxims dies.

dimecres, 10 Juliol, 2019 - 12:15

L'escultura d'Andreu Alfaro “Cosmos 62” va tornar fa poc més d'un mes a Calp per a situar-se de nou en l'accés nord al municipi. Amb aquest trasllat va culminar un llarga negociació de l'Ajuntament amb l'IVAM per la qual el Museu va cedir l'escultura per a la seua exposició a Calp i la família Alfaro cedirà a l'IVAM dues escultures que substituïsquen a Cosmos 62.


 

Pàgines

Noticias

Deportes

Noticias

Prensa del Día