dijous, 18 Abril, 2024 - 11:30

Divendres, 19:

dijous, 18 Abril, 2024 - 11:00

Hui s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes per al pagament de l'impost de béns immobles (IBI), dirigides a persones jubilades, pensionistes menors de 65 anys així com parats de llarga duració. Aquestes ajudes tenen com a fi subvencionar l'IBI de l'habitatge habitual de l'any anterior a la convocatòria amb la finalitat que no supose un agreujament de les condicions de vida de les persones que pateixen una situació econòmica desfavorida.

dimecres, 17 Abril, 2024 - 13:30

L'Ajuntament de Calp ha presentat una queixa davant el Síndic de Greuges davant la “inactivitat de la Generalitat Valenciana” en relació als projectes de construcció del nou CEE Gargasindi i de l'Institut d'Educació Secundària del municipi. En concret, en la queixa firmada per l'alcaldessa Ana Sala, es retrau a la institució autonòmica que no haja autoritzat la modificació de la delegació de competències per l'augment del pressupost dels dos projectes, inclosos en el Pla Edificant.

 

dimecres, 17 Abril, 2024 - 11:15

La Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor celebrarà aquest cap de setmana els actes del “Mig Any”, l'equador fester que permetrà acomiadar als càrrecs festers de 2023 i donar la benvinguda als nous capitans, banderera i alferes.

dimarts, 16 Abril, 2024 - 11:00

El Saló de Plens de l'Ajuntament va acollir ahir la constitució del primer Consell de Prevenció de la Salut a Calp. Es tracta d'un òrgan impulsat des de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat, Protecció de la salut i Família, que dirigeix Itziar Doval, i l'objectiu de la qual és promocionar la salut comunitària a Calp, així com identificar i potenciar recursos actius per a la promoció de la salut.

Pàgines