Valencià
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
CARTEL Calpe Septiembre_0.jpg
klips.png
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

CalpeNoticias

divendres, 20 Setembre, 2019 - 14:00
Aguas de Calpe

Aguas de Calpe inicia aquest pròxim dilluns 23 de setembre les obres de renovació de conduccions d'aigua potable en les partides Pioco i Terrasala.

 

Les obres consistiran en la instal·lació de 1.243 metres de noves canonades i l'execució de tres nusos de connexió amb les actuals xarxes, la qual cosa permetrà deixar en desús 741 metres de canonades obsoletes. D'aquesta manera es millorarà l'eficiència de la xarxa municipal de distribució d'aigua potable i es minimitzarà el risc d'avaries.

 

divendres, 20 Setembre, 2019 - 11:30

Divendres

  • 21h. Manifestació nocturna “La nit serà violeta”. Lloc: Plaza Colón
  • 18.00-22:0h. Exposició “Llocs que vaig gaudir”. Lloc: Sala d'exposicions del *Ajuntament *Vell
  • 20:30h. Obertura carpa festera “Nit de coques” de les Festes de la Mercè. Lloc: Parròquia Ntra. Sra. de la Mercè
  • 21:30h. Actuació de l'orquestra “Capital 90”. Lloc: Parròquia Ntra. Sra. de la Mercè


Dissabte

divendres, 20 Setembre, 2019 - 09:30

La Casa Nova es converteix en seu de la Universitat d'Alacant, així s'ha presentat en un acte celebrat a la Casa Nova, presidit pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, l'alcaldessa de Calp, Ana Sala, la regidora d'Educació, Rebeca *Merchán, i el director de la nova seu universitària, Josep Ivars.

dijous, 19 Setembre, 2019 - 13:15

L'ONG Visió sense fronteres, la seu de la qual es troba a Calp, compleix 20 anys. Per aquest motiu aquest pròxim dissabte 21 de setembre l'associació celebrarà aquest aniversari amb un esdeveniment en el qual es retrà homenatge a totes les persones que han col·laborat amb l'entitat al llarg d'aquests anys.

 

dijous, 19 Setembre, 2019 - 09:45

750 nadadors participaran diumenge que ve en la Travessia nadant VI Volta al Penyal d’ Ifac que organitza el Real Club Nàutic de Calp amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calp. La prova consta de 3600 metres i part des de la platja del Racó per a envoltar el Penyal i arribar a la meta situada a la platja de la Fossa.

La prova ha augmentat en 200 el nombre de participants i es converteix en una de les travessies nadant més importants de la Comunitat Valenciana. A més 150 voluntaris participen en l'esdeveniment.

dimecres, 18 Setembre, 2019 - 12:30

L'Ajuntament de Calp està elaborant un Pla d'Acció de Ciutats Amigables amb la Tercera Edat i per a això ha realitzat un ambiciosos procés de participació ciutadana en el qual han participat a través de 8 tallers persones majors de la localitat.


Una vegada conclosos els tallers s'han recollit més de 250 propostes en àrees com a transport, habitatge, salut, participació o serveis socials. Aquestes mesures estan sent estudiades per un equip tècnic per a veure la viabilitat d'incorporació al Pla d'Acció.

Dilluns, 16 Setembre, 2019 - 19:15

El ple de l'Ajuntament de hui ha aprovat l'inici de la tramitació de l'avaluació ambiental estratègica que permetrà la modificació puntual del PGOU que afecta al sòl urbà de Morelló, Ifach, La Fossa i Saladar i que estableix nous paràmetres que vindran a homogeneïtzar el tipus i escala d'edificació en aquests sectors.

Dilluns, 16 Setembre, 2019 - 11:30

L'alcaldessa de la localitat, Ana Sala, així com diversos regidors s'han reunit amb els tècnics municipals dels diferents departaments implicats en la posada en marxa de l'Estratègia Edusi “Revitalitza Calp” per a analitzar la situació en la qual es troben cadascun dels projectes recollides dins de l'estratègia.

Pàgines

Noticias

Deportes

Noticias

Prensa del Día