Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 1
Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 2
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Campaña Empadronamiento 2022
dimarts, 5 Juliol, 2022 - 13:45

La cantant Marta Sánchez serà el plat fort de la segona edició del Calpe Pop Festival, un esdeveniment musical que l'Ajuntament de Calp pretén convertir en cita consolidada per al pont de l’Assumpció i complementar així les festes patronals dedicades a la Mare de Déu de les Neus i els Bous al Carrer que se celebren la primera quinzena d'agost.

 

L'alcaldessa, Ana Sala, el regidor de Festes, Paco Avargues, la presidenta de la comissió de festes 2022, Mariola Mulet així com la de la comissió de festes 2023, Aroa Pineda, i la de l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, M.ª Ángeles Penella, han presentat aquest matí aquest festival que enguany es desenvoluparà al llarg de dos dies, en lloc d'un com l'any passat.

 

“Aquest minifestival es va fent a poc a poc un lloc en el calendari festiu de Calp i volem que vaja agafant major auge per a convertir-se en un esdeveniment musical consolidat”, ha destacat el regidor Paco Avargues.

 

El Calpe Pop Festival se celebrarà el 13 i 14 d'agost al Parc de la Creativitat i comptarà el primer dia amb l'actuació dels grups locals Los Astrolabios i Mc Lucas the Band a més de la macrodiscomóvil Tumbalea Revolution amb animació i la participació del DJ Néstor García. Està previst que el 14 agost tinga lloc l'actuació de Marta Sánchez.

 

“Aprofitem el cap de setmana més important de l'any en termes d'afluència de gent en el municipi per a oferir aquest concert just quan han acabat les festes patronals i coincidint amb un pont festiu en el qual molta gent està d'escapada o de vacances”, ha destacat Ana Sala que ha afegit que el festival “naix amb la idea de consolidar-lo i perpetuar-lo en el temps”.

 

El festival, l'entrada del qual és gratuïta, ha tingut un cost per a l'Ajuntament de 68.000 euros, segons ha explicat l'alcaldessa. A més, l'esdeveniment estarà organitzat a través de l'empresa Excelsior.

 

Les comissions de festes de 2022, 2023 i l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor muntaran barres eixos dies per a recaptar fons per a les festes.