Moros i Cristians 2023
IX Edición Fira de Nadal
Campaña Bono Consumo 2023
Encuesta diagnóstica del II Plan de Igualdad Municipal
Año Bofill Calp 2023
Campaña Empadronamiento 2022
dimecres, 23 Octubre, 2019 - 13:45

Amb motiu de la celebració del Dia de les Quintes aquest pròxim dissabte 26 d'octubre, l'Ajuntament de Calp ha llançat la campanya “No montes el circo” per a previndre l'abús de l'alcohol.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén informar i conscienciar a joves i famílies, en to circense mitjançant malabaristes, xanquers i pallassos sobre els efectes nocius del consum d'alcohol. Per a això hi haurà mediadors que proporcionaran informació sobre aquest tema i repartiran unes guies d'actuació així com material promocional.

 

A més com en les passades festes patronals en honor a la Mare de Déu de les Neus hi haurà un punt violeta, un espai en el qual s'atén, informa i ajuda a víctimes de qualsevol tipus d'agressió sexual.

 

El Dia de les Quintes és una jornada festiva que els calpins celebren amb les seues quintes. L'acte més important d'eixe dia és el canvi de pendó que serverà per a acomiadar a la comissió de festes 2019 i donar la benvinguda a la del 2020, que estarà integrada per les quintes nascudes en 1982, 2002 i 2012.

 

Al llarg del dia està prevista l'actuació de la colla de Xirimiters i de la Xaranga i també hi ha prevista una orquestra i discomóvil.

 

El Dia de les Quintes se celebrarà en el Parc de la Creativitat a partir de les 10 hores del matí.