Programación de Navidad Calp 2022
Campaña Empadronamiento 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
dimecres, 20 Juliol, 2022 - 11:45

L'Ajuntament de Calp acaba d'adjudicar les obres per a la millora de la il·luminació i ventilació del pavelló Ifac a la mercantil Solatube Llevant S.L. per un import de 62.907'90 €, encara que el pressupost de licitació era de 80.000€.

Està previst que les obres s'inicien el mes de setembre. Aquesta instal·lació esportiva planteja des de fa temps problemes de mala ventilació i dificultats d'il·luminació natural. L'objectiu del projecte és millorar el sistema d'il·luminació i climatització plantejant una solució que millorarà el confort dels ocupants i l'eficiència energètica de la instal·lació, aprofitant la llum natural el màxim possible.

Es pretén instal·lar un sistema d'il·luminació natural d'alt rendiment, que permeta aprofitar al màxim la il·luminació solar i estalviar per tant consum elèctric en l'enllumenat artificial de la pista, i al mateix temps impedir l'entrada de calor.

S'instal·laran quaranta punts de llum natural amb captadors solars amb sistema de control de condensació, difusor d'alta transparència prismàtic acoblat amb embellidor blanc al tub, instal·lats sobre la coberta. Per a la ventilació de la pista poliesportiva, es preveu instal·lar un sistema de ventilació estàtica combinada de tipus lineal i puntual.

En l'actualitat el Pavelló Ifac és utilitzat per a la pràctica de diversos esports des de Futbol sala i bàsquet a gimnàstica rítmica.