Programación de Navidad Calp 2022
Campaña Empadronamiento 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
dimecres, 27 Juliol, 2022 - 13:15

L'Ajuntament de Calp celebra el divendres un plenari extraordinari en el qual entre altres punts s'aprovarà el conveni expropiatori de l'immoble del carrer Justícia, 2, conegut com a Casa Beltrán.

Després de mesos de negociació l'Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris de l'immoble i aquest serà expropiat per 348.872,47 euros. L'objectiu del govern és destinar aquest immoble enclavat en l'epicentre del nucli antic de Calp a Museu Fester.

Des d'alcaldia s'han donat instruccions que una vegada aprovat el punt del ple el Departament de Territori inicie el projecte de rehabilitació de l'edifici respectant en la mesura del possible l'arquitectura original.

El Museu Fester va ser durant anys un dels atractius més visitats el barri antic de Calp, no obstant això l'immoble on se situava, de titularitat privada, no garantia la bona conservació dels elements exposats. Ara es pretén reobrir un espai destinat a les diferents festes de la localitat que permeten als visitants mostrar aquestes celebracions.

L'alcaldessa Ana Sala ha assenyalat que "obrir el Museu Fester és un dels nostres objectius de legislatura però és important fer-ho en un espai singular, en el nucli antic, i la Casa Beltrán situada entre el carrer Justícia i la plaça d'Espanya és el lloc ideal, permetrà mostrar tot l'any com són les nostres festes i també serà un reconeixement per a les entitats festeres de la localitat".