Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimarts, 6 Setembre, 2022 - 11:30

L'Ajuntament de Calp commemora el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets amb una conferència a càrrec de la reconeguda activista contra el tràfic de persones, Amelia Tiganus. Tiganus és escriptora i activista feminista; Ha rebut diversos premis i reconeixements a la seua labor en pro dels drets humans de les dones i les xiquetes. En 2019 va obtindre el reconeixement al compromís mostrat per aconseguir una societat lliure de violència contra les dones, entregat pel Ministeri d'Igualtat i el Govern d'Espanya.

 

Tiganus va nàixer a Galati, Romania i actualment resideix a Euskadi. En els últims sis anys ha impartit més de cinc-centes conferències, xarrades i tallers per tot el territori espanyol i per altres països d'Europa i Amèrica Llatina.

 

El Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Trànsit de Dones, Xiquetes i Xiquets es commemora cada any el 23 de setembre si bé la conferència tindrà lloc el 27 de setembre en el Saló Blau a les 19.30 h amb entrada lliure fins a completar l'aforament.