Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
divendres, 16 Setembre, 2022 - 14:15

Mig centenar d'alumnes dels centres CEIP Oltà i CEIP Azorín de Calp han col·laborat amb l'artista Rosalía Banet en la intervenció del Centre de Salut de la Casa de la Mar.

 

L'artista gallega, establida a Calp, va realitzar una intervenció pictòrica a la Casa de la Mar en 2021; un projecte integral que culmina ara, amb la col·laboració dels menors calpins. En total s'han intervingut sis consultes i cinc sales d'espera.

 

En aquesta ocasió, els menors han pintat 50 siluetes de peixos realitzades en fusta, que han quedat instal·lades de manera permanent en els corredors del centre sanitari. Per a l'artista, els bancs de peixos, a més de referenciar a l'entorn, posen de manifest també la importància del treball en comunitat.

 

Banet destaca el colorit dels murals “ja que es tracta d'un centre especialitzat en Pediatria”. Els corredors que donen accés a les consultes s'han intervingut amb un fons marí multicolor; com el taulell principal, que simula un aquari replet de corals i algues. En les sales d'espera abunden dibuixos que destaquen pel seu contingut didàctic, centrats en temes com la higiene, la solidaritat, el medi ambient o l'alimentació.