Plan DTI Calpe: Encuesta Visitantes y Turistas
Fiestas Patronales 2024 en honor a la Virgen de las Nieves
Ayudas Alquiler a Jóvenes 2024
Bono Baby 2024
IX Concurso de Pintura al Aire Libre
dimecres, 14 Agost, 2019 - 11:15

El President del Grupo Anaya, José Manuel Gómez, pansa els seus estius a Calp des de fa 44 anys. 

Enguany ha aprofitat l'ocasió per a reunir-se amb l'Alcaldessa de Calp, Ana Sala, i fer una donació de llibres per a la Casa de Cultura i la Biblioteca Municipal "Joanot Martorell".

José Manuel ens conta que el que li va portar a triar Calp com a destinació per a gaudir amb la seua família dels mesos d'estiu va ser "l'any 1992 la bellesa de la Platja de la Fossa i després, malgrat el desbordat desenvolupament urbanístic, la capacitat d'adaptació dels calpins i calpines a la nova situació mantenint, en la mesura del possible, les seues tradicions i costums".

Li hem demanat que ens recomanarà algun llibre per a llegir aquest estiu i els triats han sigut una novel·la policíaca, "Les dues cares de la veritat" de M. Connelly i "Circe", de l'autora Madeline Miller que narra la força femenina en un món d'homes.

Nascut a Astúries, José Manuel ha desenvolupat la seua carrera professional en l'àmbit editorial sent President del Grupo Anaya des de l'any 1998. dona la casualitat que aquest mateix any es jubila pel que podrà aprofitar més temps per a gaudir de la nostra localitat on té diverses propietats i dedicar-se de ple a una de les seues aficions favorites, la lectura.