Moros i Cristians 2023
IX Edición Fira de Nadal
Campaña Bono Consumo 2023
Encuesta diagnóstica del II Plan de Igualdad Municipal
Año Bofill Calp 2023
Campaña Empadronamiento 2022
dimarts, 8 Octubre, 2019 - 14:00

El govern municipal inclourà dins de l'ordre del dia del ple ordinari previst per al pròxim 14 d'octubre, la sanció a l'empresa adjudicatària del servei de neteja de les platges i cales de Calp per incompliment de contracte.


 

El 25 del passat mes de juliol, en plena temporada estival, els tècnics del Departament de Platges van detectar que l'empresa no havia retirat els cúmuls d'algues que els corrents depositen en la riba. Des de l'Ajuntament es va requerir a l'empresa per a la seua retirada sense que aquesta es produïra fins a tres dies després. El cúmul d'algues, que d'altra banda no afecta a la salubritat de les platges, va originar nombroses queixes de turistes i veïns en tractar-se de dies claus en la campanya estival.


 

Segons el plec de prescripcions tècniques del contracte de neteja i manteniment de les platges, la persistència en l'incompliment de les obligacions de l'adjudicatari quan haguera sigut prèviament requerit comportarà sancions greus, per això l'Ajuntament calpí pretén ara sancionar a l'empresa adjudicatària amb dues faltes greus que podrien materialitzar-se en una sanció de 6000€.