dimarts, 2 Març, 2021 - 12:30

Quan està a punt de complir-se un any de l'inici del confinament domiciliari derivat de la situació pandèmica, el Foto Club Ifac i la Regidoria de Cultura exposen les fotografies realitzades durant el confinament a través dels reptes fotogràfics diaris que proposaven totes dues entitats.

 

En una situació inèdita com al viscuda durant el confinament, el Foto Club Ifac amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, va impulsar una iniciativa que proposava cada dia un tema perquè les persones aficionades o no a la fotografia realitzaren des de casa la seua pròpia interpretació del tema proposat a través d'imatges fotogràfiques. Posteriorment aqueixes fotografies eren compartides en xarxes socials, es tractava de recórrer a la imaginació i la creativitat per a suportar de la millor manera la situació de confinament.

 

El repte es va prolongar diàriament durant setmanes i fruit d'aquesta iniciativa va sorgir una variada col·lecció de 273 fotografies de temes i tècniques molt diverses realitzades sempre des de casa. Ara una selecció d'aqueixes imatges, un total de 43 fotografies, podran ser admirades durant tot el mes de març a la Sala d'exposicions de l’Ajuntament Vell sota el títol “40 dies 40 fotos”.