Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 1
Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 2
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Campaña Empadronamiento 2022
Dilluns, 4 Juliol, 2022 - 12:30

L'Ajuntament de Calp, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una nova edició d'Art al Balcó que enguany adopta un nou format sota el nom Art al Balcó i Al Racó.

 

Aquest circuit d'actuacions va nàixer fa dos anys amb motiu de la pandèmia i consistia en concerts musicals des de diferents balcons del centre històric. Finalitzades les restriccions per la COVID-19 ara amplia els espais en els quals es desenvoluparan aquests esdeveniments. Així, a més dels dos balcons d'edificis institucionals, com el de l'Ajuntament en la plaça Miguel Roselló i el de l’Ajuntament Vell, hi haurà actuacions en diferents racons emblemàtics del barri antic com la plaça Manuel Miró, plaça Mestre Llopis, plaça de la Vila, carrer Sant Roc, entre altres.

 

A més, també hi haurà actuacions itinerants que partiran del carrer La Font o del carrer Llibertat que recorreran els carrers del nucli antic.

 

Les microactuacions es desenvoluparan cada dimecres i diumenge de juliol i agost a excepció de la primera setmana d'agost per coincidir amb les festes patronals. Habitualment hi haurà dos una a les 20.30h i una altra a les 21.30h.

 

Aquest pròxim dimecres 6 de juliol arrancarà aquest cicle amb l'actuació de la Coral Ifach i la Batukada Borumbaia. Al llarg de l'estiu actuaran diferents artistes i entitats musicals, algunes d'elles de Calp com la Rondalla de Calp, ClauDeFa, Coral Ifach, Solera Artística, la Va unir Musical Calp-Ifac, Xirimiters del Carellot, Ensemble Ifach o la Xaranga la Xarlotà.

 

Dins d'aquest cicle s'ha programat també l'actuació d'artistes i grups professionals com Silento Duo, De soprano i arpa o Blanca Paloma, cantant il·licitana que ha participat enguany en el Benidorm Fest com a aspirant a representar Espanya en Eurovisió, acompanyada en la guitarra per José Pablo Palo, entre altres.