Programación de Navidad Calp 2022
Campaña Empadronamiento 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Dilluns, 5 Setembre, 2022 - 13:00

L'empresa Solatube Llevant S.L ha iniciat aquest matí les obres per a la millora de la il·luminació i ventilació del pavelló Ifac, uns treballs adjudicats per un import de 62.907'90 €.

 

 

Amb aquest projecte es pretén que aquestes instal·lacions esportives compten amb un sistema d'il·luminació i climatització més eficient. Per a això s'instal·larà un sistema d'il·luminació natural que permetrà aprofitar al màxim la il·luminació solar i estalviar, per tant, consum elèctric en l'enllumenat artificial de la pista, i al mateix temps impedir l'entrada de calor.

 

 

Està previst instal·lar quaranta punts de llum natural amb captadors solars amb sistema de control de condensació sobre la coberta. També es preveu instal·lar sistemes de ventilació estàtica puntual en la coberta i ventiladors helicoidals en les façanes nord i sud de l'edifici per a millorar la circulació i el procés de renovació de l'aire. D'aquesta manera, amb la millora de la ventilació, es pretén acabar amb els problemes d'humitats presents en la coberta.

 

 

També es millorarà el sistema d'evacuació d'aigües pluvials ja que la coberta de l'edifici es troba deteriorada el que permetia el pas d'aigua procedent de la pluja. Això, a la seua vegada, ha causat desperfectes en alguns punts de la pista.

 

 

L'execució d'aquestes obres es desenvoluparà al llarg d'un mes. En l'actualitat el Pavelló Ifac és utilitzat per a la pràctica de diversos esports des de futbol sala i bàsquet a gimnàstica rítmica.