dimarts, 19 Gener, 2021 - 09:30

L'Ajuntament de Calp ha tret a licitació 57 contractes de maig a desembre de 2020. 

 

 

Aquesta xifra reflecteix un augment considerable respecte a anys anteriors i es deu a l'aplicació de la licitació electrònica que ha permés agilitar els processos però també a una profunda reestructuració del departament. Se li ha dotat de més persones - una tècnic i una auxiliar administratiu -, s'ha format al personal en matèria de contractació i licitació electrònica i s'han redistribuït les tasques. 

 

 

Entre els contractes que s'han formalitzat en aquests últims huit mesos es troben els 14 projectes finançats amb el romanent de tresoreria procedents de la liquidació del pressupost de 2019, entre els quals es troba la rehabilitació del Club Social i l'execució de la passarel·la i regeneració costanera en la Cala Manzanera o la finalització de l'edifici de la Casa de la Música o el reasfaltat d'urbanitzacions i condicionament de vials, entre altres. 

 

 

Entre els 57 contractes licitats, també es troba la redacció del Pla Especial BIC Banys de la Reina, l'adquisició de vehicles elèctrics, l'esterilització de les colònies de gats del municipi o la reurbanització dels carrers de Fora, alcalde Vicente Pastor, Benissa i Murillo dins de l'Estratègia Edusi cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea. 

 

 

D'altra banda, el Departament de Contractació té previst aprovar en el primer trimestre d'enguany el seu primer pla de contractació amb una previsió del que l'Ajuntament té previst contractar enguany. Això permetrà facilitar la concurrència de les empreses i una major transparència de l'administració.