Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 1
Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 2
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Campaña Empadronamiento 2022
divendres, 1 Juliol, 2022 - 12:30

L'Ajuntament de Calp i l'empresa concessionària del servei de recollida de residus, Acciona, continuen reforçant el servei durant l'estiu. Fa unes setmanes es posava en marxa un Pla per a reforçar el servei durant la temporada estival en el qual l'Ajuntament invertirà 231.481'43€ i l'objectiu del qual és evitar desbordes i acumulació de residus i retards en el servei de recollida.

Ara es produeixen modificacions en el servei de recollida en el nucli  antic de manera que a partir del 4 de juliol s'eliminen els contenidors soterrats de la plaça del Mosquit, el carrer Santíssim Crist i carrer Llibertat amb carrer Major i s'estableix una nova ubicació de contenidors de superfície en l'aparcament del centre històric en l'entrada pel carrer Llibertat ( Passatge centre històric).

A més per a donar servei al centre històric es comptarà amb els punts de depòsit de residus situats al carrer Benissa, plaça del Salvador i de l'avinguda Mare de Deu del Carme.

Però el més nou és que addicionalment a partir del 7 de juliol s'implantarà un servei específic de recollida porta a porta dirigit a establiments hotelers situats en la zona del centre històric. El servei consistirà en el repartiment per part d'Acciona de contenidors de xicotetes dimensions a cada establiment, els contenidors hauran de ser guardats en les instal·lacions dels establiments i trets a la via pública en horari de 21:00 a 0:00 hores per a la seua posterior recollida pels serveis de recollida en torn de nit tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge a partir de la nit del 7 al 8 de juliol.

Una vegada realitzada la recollida els contenidors hauran de ser guardats pels establiments dins de les seues instal·lacions amb la finalitat que no romanguen contenidors en la via publica fora de l'horari de deposite de residus. Els establiments poden sol·licitar el seu contenidor a l'empresa concessionària ACCIONA al telèfon 96 583 25 61 i l'empresa realitzarà el repartiment dels mateixos el dia 7 de juliol.