Día Internacional por la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres 2022
Concurso escaparates de Navidad 2022
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
dimecres, 7 Setembre, 2022 - 14:45
Calp celebrarà del 16 al 18 de setembre al Parc de la Creativitat la segona edició de la Fira de les Associacions, un esdeveniment amb el qual es pretén donar a conéixer diferents organitzacions i entitats del municipi així com visibilitzar la seua labor.
 
Aquest matí la regidora d'Associacions de Calp, Rebeca Merchán, acompanyada per algunes de les prop de 20 associacions que participaran en la fira han presentat el programa d'activitats previst.
 
A més dels estands de cada associació des dels quals podran mostrar el seu treball, hi haurà una zona de ‘foodtrucks’, la Street Food Market, en la qual els visitants podran degustar d'una variada gastronomia a preus assequibles realitzada al moment i servida en les furgonetes vintage.
 
I d'altra banda, hi haurà nombroses actuacions i concerts per a totes les edats. Dos dels més destacats són “Voces de España”, tribut a Isabel Pantoja i Manolo Escobar divendres a les 21h i Tribut a Queen dissabte a les 21.30h a càrrec del grup Keeng.
 
Altres actuacions previstes són les del grup Dingolondango Swing el divendres 16, el Pallasso Edy i la banda de rock’n roll Tony & the Rockheavyllies el dissabte 17 i el Mag Kachinocheve i el grup il·licità Gatetemon el diumenge 18. Aquest últim grup interpretarà cançons de sèries i pel·lícules d'animació infantils. La programació es completarà amb l'actuacions musicals de diferents associacions calpines.
 
“Mitjançant aquesta Fira de les Associacions pretenem que les associacions de Calp tinguen l'oportunitat de tindre una jornada de convivència entre elles i també donar a conéixer tota l'activitat que ofereixen al poble de Calp”, ha destacat la regidora Rebeca Merchán.
 
La fira s'inaugurarà a les 19h del divendres 16 de setembre.