Dilluns, 8 Març, 2021 - 09:15

Junt a la programació organitzada pel Departament d'Igualtat amb motiu del Dia de la Dona, Calp celebra hui aquesta data amb una trobada molt especial: el d'una representació de les dones que van dur a terme un paper essencial durant el confinament i que segueixen implicades en la gestió de la pandèmia en el municipi. Amb això es ret homenatge a la labor que les dones en general van realitzar durant el confinament i continuen desenvolupant durant la pandèmia.

 

Així s'han reunit la Directora del Centre de Salut, una agent de la Guàrdia Civil, una agent de la Policia Local, una agent de Protecció Civil, una treballadora del SAD (Servei d'Atenció a domicili), una representant de Creu Roja, una representant del col·lectiu dels farmacèutics i una representant del col·lectiu dels supermercats.

 

Totes aquestes dones van exercir durant el confinament un paper essencial i hui continuen desenvolupant diferents treballs i serveis en la gestió local de la pandèmia, la trobada en la plaça Major serveix com a homenatge al paper que exerceixen les dones en la nostra societat en el Dia de la Dona.