Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 1
Subvenciones para la rehabilitación de fachadas en edificios 2022 - Línea 2
App Línea Verde Smart City - Mejora tu Localidad y Mantente Informado
Campaña Empadronamiento 2022
divendres, 1 Juliol, 2022 - 11:00

La Comissió de Festes 2022 celebrarà demà dissabte, 2 de juliol, l'acte d'elecció i proclamació de la Reina de les Festes de Calp i la Reina Infantil en la plaça Major. Aquest acte que arrancarà a les 21:30 hores és un dels actes més importants dels que organitza la Comissió de Festes i enguany ja se celebrarà amb total normalitat.

28 joves calpines de 18 anys optaran al títol de Reina de les Festes, màxima representant femenina de les festes, el mateix acte servirà per a triar a la reina infantil entre les candidates de huit anys. Totes les candidates estaran acompanyades per xiquets i joves de les cinquenes de 2014 i 2004 que formen part de la Comissió de Festes i pels festers i festeres de la cinquena de 1984 que completen la comissió que presideix Mariola Mulet.

L'elecció de les Reines es realitzarà, igual que altres anys, per sorteig davant notari en una gala que suposa la presentació oficial de la Comissió de Festes i que servirà també per a acomiadar a les Reines de les Festes de 2020 i 2021. Com a marca la tradició les reines d'anys anteriors seran les encarregades d'extraure els noms de les noves reines que seran llegits una vegada que les corts d'honor siguen presents en l'escenari.

Aquest acte es va celebrar l'any passat en dues edicions, amb control d'aforament i màscara, per a triar i presentar a les reines de 2020 i 2021, no obstant això en aquesta edició la gala ja se celebra sense restriccions.

L'acte se celebra en la plaça Major en la qual s'habilitarà gran passarel·la d'arribada a l'escenari i s'instal·laran 1800 cadires. La Comissió de Festes de 2022, encarregada de l'organització de les festes patronals que se celebraran a l'agost, ja ha realitzat altres actes dins del programa que correspon al present any com l'organització de la Cavalcada dels Reis Mags o els actes de la Setmana Santa.