dimarts, 6 Setembre, 2022 - 14:45

Després de l'èxit de “Siempre Camilo” fa uns mesos, Calp acollirà un nou concert d'homenatge a grans artistes de la cançó espanyola. Es tracta de “Voces de España”, un espectacle que rendirà tribut a Isabel Pantoja i a Manolo Escobar.

 

L'alcaldessa Ana Sala, juntament amb la regidora de Majors, Rebeca Merchán, els productors de l'esdeveniment Manolo Sotomayor i Pedro Solana i els artistes Arantxa Pons que interpreta les cançons d'Isabel Pantoja i Luis Escudero, a la seua vegada, les de Manolo Escobar, han presentat aquest matí l'espectacle que se celebrarà el pròxim 16 de setembre al Parc de la Creativitat, organitzat per la Regidoria de Majors.

 

“Tenim molta sort de comptar amb uns artistes de la talla d'Arantxa Pons i de Luis Escudero les veus de la qual són impressionants; un concert que servirà per a clausurar la setmana cultural del centre cívic que se celebra la setmana que ve”, ha assenyalat Rebeca Merchán.

 

El productor Pedro Solana ha assenyalat que aquest espectacle va nàixer durant la pandèmia. ”Vam pensar en la gent que ho estava passant pitjor i que eixa gent s'havia de veure premiada pel sofriment d'aquells dies; és així com vam decidir crear aquest espectacle de copla”, i ha afegit que els dos artistes principals estaran acompanyats sobre l'escenari per sis músics.

 

L'alcaldessa Ana Sala ha manifestat que amb la celebració d'aquest concert i el de “Siempre Camilo” – en homenatge a Camilo Sesto – “estem complint l'aspiració que teníem que el 2022 fora un any d'esdeveniments, música i festes després dels dos anys de buit que hem viscut”.

 

El concert és gratuït i obert a tothom si bé hi haurà entrades preferents per als usuaris del Centre Cívic que podran recollir-les a partir de demà 7 de setembre fins al 15 de setembre en el mateix centre.