Sendero Azul Calalga-Bassetes - Itinerario Guiado
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimecres, 23 Desembre, 2020 - 21:30
Un total de 309 alumnes de l'IES Ifac han assistit als tallers de prevenció en violència de gènere que el Departament d'Igualtat ha organitzat en modalitat online. 
 
Els tallers estaven dirigits a alumnes de 4t d'ESO i als de Batxillerat en Ciències, Humanitats i Ciències Socials i que han sigut possible gràcies a la col·laboració de l'IES Ifac. 
 
L'objectiu d'aquests tallers ha sigut visibilitzar, sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica social del tràfic amb finalitats d'explotació sexual i donar a conéixer que és un delicte que atenta contra els drets humans, una de les violències més cruels que s'exerceix contra les dones, xiquetes i xiquets.
 
En els tallers se'ls ha explicat als alumnes que la tracta és una forma d'esclavitud on les dones passen a ser una mercaderia per a ser explotades sexualment, mitjançant la prostitució, el turisme sexual, o la pornografia, i a la qual pot estar exposada qualsevol, ja que no fa distinció de raça, nacionalitat, etc. i que aquesta pandèmia ha tret a la llum per la seua vulnerabilitat, la falta de recursos, la precarietat en la qual estan submergides, i la discriminació que s'exerceix cap a elles.