Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dijous, 23 Gener, 2020 - 14:00

L'obra “Un espiritu burlón” de la Asociación Teatral “El lugá” de Màlaga serà l'encarregada d'obrir l'IX Certamen nacional de teatre amateur “Antonio Ferrer, el carter” el pròxim 2 de febrer. Aquesta és una de les obres finalistes que es representaran en el certamen juntament amb “Maison Close” de Asociación Cultural “Paraskenia Teatro” de Talavera de la Reina i “Romeo e Giulietta, una commedia de W. Shakespeare” de Asociación Grupo de Teatro “Platea”de Tomelloso.

 

“Un espiritu burlón” del dramaturg Noel Coward és una divertida comèdia que compte, amb la subtilesa de l'humor anglés, una història en la qual l'autor aconsegueix una agradable mescla de realitat, fantasia i absurd, amb situacions gracioses, on els secrets de l'ocultisme i aparicions del més enllà, vénen a pertorbar la plàcida existència d'un matrimoni.

 

“Maison Close” de Asociación Cultural “Paraskenia Teatro” es representarà el 9 de febrer. ”Maison Close” una comèdia dramàtica obra de Romain Gary, escriptor i diplomàtic francés d'origen jueu lituà, que té com a protagonista a Madame Nicole, una ex prostituta jueva supervivent d'Auschwitz assentada en Paris, que ha convertit la seua casa en un lloc on recull i cuida als fills de prostitutes que treballen en Montmartre. Viu amb Totó, un jove al qual va recollir amb 4 anys, que té una obsessió brutal per conéixer els seus orígens i que cuida de Madame Nicole en el declivi de la seua vida, malalta i amb llacunes de memòria.

 

I el 16 de febrer actuarà la Asociación Grupo de Teatro “Platea” amb l'obra “Romeo e Giulietta, una commedia de W. Shakespeare” d'Alberto Palacios i Julia Olmedo. El certamen es tancarà el 23 de febrer amb el lliurament de premis i l'actuació fora de concurs de Yllana que representarà “Gag Movie” .

 

Les obres es representaran a les 18.30 hores. Són gratuïtes, limitades a l'aforament i es requereix entrada que es podrà retirar en taquilla mateix dia de la funció. El concurs està dotat amb 4000 € en premis, 2000 € per al millor espectacle i 1000 € per a cadascuna de les obres seleccionades. A més s'entreguen trofeus a la millor direcció, millor interpretació masculina i femenina i millor muntatge escènic. El certamen va sorgir en 2012 amb la finalitat de retre homenatge al teatre, una disciplina artística que suposa una tradició a Calp que ja suma més de cent anys, i a l'actor local Antonio Ferrer.