Valencià
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
dijous, 22 Febrer, 2018 - 10:00

José Luis Peñalvo mostra a Calp l'exposició "Arte y Vida", els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Calp. La mostra es compon d'olis i aquarel·les de temàtica paisatgística.

 

dimarts, 20 Febrer, 2018 - 14:15

L'Ajuntament de Calp porta un temps impulsant el desplegament de fibra òptica a Calp en els termes que estableix la normativa. Un total de cinc empreses han presentat al Consistori un pla de desplegament d'aquesta tecnologia que ha sigut revisat i autoritzat per l'Ajuntament complint el marc legal vigent.

 

dimecres, 14 Febrer, 2018 - 12:15
Calp Casas Neptuno

Davant la preocupació que està causant entre la ciutadania calpina els treballs que s'estan duent a terme en les cases Neptú, l'Ajuntament de Calp té previst instar a la Generalitat Valenciana que extreme la seua vigilància en relació a totes aquelles actuacions que es desenvolupen en aquests terrenys. Aquesta decisió ve motivada, a més, pel fet que la Direcció general de Patrimoni, dependent de la Conselleria de Cultura, ha concedit fins al moment totes les autoritzacions per als treballs que l'empresa ha sol·licitat.

 

Dilluns, 12 Febrer, 2018 - 11:45
L'Ajuntament de Calp no concedirà llicència d'obres en els terrenys coneguts com Cases Neptú sense l'informe, preceptiu i vinculant, de la Direcció general de Patrimoni, així ho ha assenyalat l'alcalde de Calp, César Sánchez, en el ple celebrat divendres passat.
divendres, 9 Febrer, 2018 - 18:45

La Comissió Informativa Especial dels Banys de la Reina de l'Ajuntament de Calp ha acordat en la reunió celebrada aquest matí sol·licitar a la Generalitat Valenciana un informe sobre l'estat en el qual es troba l'expedient de declaració de Bé d'Interès Cultural (BIC) del jaciment arqueològic.

 

Dilluns, 5 Febrer, 2018 - 14:15

L'alcalde de Calp, César Sánchez, va anunciar dissabte passat en les Salines amb motiu del Dia Internacional dels Aiguamolls, que l'Ajuntament destinarà enguany 80.000 euros per a la creació de sendes que permetran als ciutadans passejar i gaudir d'aquest paratge natural emblemàtic en la localitat. La inversió inclou també la regeneració d'una zona que va ser receptora en el seu moment d'abocaments procedents de treballs de demolició.

 

divendres, 2 Febrer, 2018 - 11:15

L'Ajuntament de Calp ha rebut un total de 102.283’82 euros a través de diferents programes de foment d'ocupació del SERVEF, la qual cosa ha permès contractar a 11 persones aturades que desenvoluparan diferents tasques en el consistori per un període de sis mesos.

 

dijous, 1 Febrer, 2018 - 13:15

L'Ajuntament de Calp, a través de la Regidoria d'Atenció al Ciutadà, dirigida per Hilde Backaert, ha aconseguit que Correus ajorne fins al 3 de setembre la interrupció del repartiment de correu postal a 16 urbanitzacions, que en un principi estava prevista per al 5 de febrer. Les urbanitzacions afectades són Corralets, La Merced, El Sol, Ortenbach, Vallesa, Buenavista, Costeres, LosPinos, Caleta, Bassetes, Pinamar, Carrió, Carrió Alt, Cometa III, Gran Sol i Empedrola.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día