Valencià
14 de octubre. Plaza de la Villa. Inscripciones: hasta el 10 de octubre.
II Concurso de Pintura al Aire Libre.
Marcha cicloturista: 17 de septiembre
Tardeo calle la Niña: 22 de septiembre
Semana europea de la movilidad:
Inicio del curso: 24 de octubre
Curso de inglés gratuito para desempleados
Matrícula del 4 al 28 des septiembre
Escuela de Adultos 2017 - 2018
Consulta los cursos
Con nivel de alerta 3 está prohibido hacer cualquier tipo de fuego
Infórmate del nivel de preemergencia
twitter: gva_112cv
página web: www.112cv.com
banner dusi-02.png
banner dusi-03.png
logo pal.png
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
divendres, 22 Setembre, 2017 - 11:45

Hui al mig dia està prevista la reobertura del pas inferior de l'accés sud a Calp després dels treballs de reparació que s'han dut a terme des de dilluns passat. Les obres realitzades per la Demarcació de Carreteres d'Alacant han consistit en la reparació de l'estructura de les bigues del pont danyades després que un camió que sobrepassava el gàlib permès col·lisionara amb la part superior del pas.

 

divendres, 22 Setembre, 2017 - 09:45

La Regidoria de Cultura convoca l'II Concurs de Pintura a l'aire lliure amb el tema “Centre Històric de Calp, els seus carrers i racons paisatgístics” que se celebrarà el pròxim 14 d'octubre. Així, els participants es col·locaran en la zona que escullen entorn de la Plaça de la Vila i carrers adjacents per a realitzar el seu treball exclusivament el dia del concurs pel que no s'admetran anotacions realitzades en dies anteriors.

 

dijous, 21 Setembre, 2017 - 11:15

Calp celebra, des del passat 16 de setembre, per quart any consecutiu, la Setmana Europea de la mobilitat amb l'objectiu de fomentar l'ús de transports sostenibles. Dins dels actes programats, organitzats per les Regidories de Participació Ciutadana i d'Ordenació i Protecció del Territori, demà se celebrarà el Dia Mundial sense Cotxes amb el tancament al tràfic rodat del carrer La Niña. A partir de les 17.30 hores tindran lloc diverses activitats com tallers de seguretat vial per als xiquets, animació infantil, discomóvil i l'actuació del grup Swag.

dimecres, 20 Setembre, 2017 - 12:00

Isabel Mata ens presenta, a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell, “Marines”, una suggeridora exposició on recrea la mar, que, segons reconeix, li serveix d'inspiració. L’autora de l’exposició observa que la mar mai té el mateix color i sempre està en moviment.

 

La mar ocupa un lloc important en el conjunt dels temes sobre els quals pinta Isabel Mata, qui també ha pintat algun paisatge.

 

dimecres, 20 Setembre, 2017 - 09:30

Calp ha triplicat les xifres de reciclatge dels envasos lleugers i ha duplicat les de cartó des de 2015. Durant els sis primers mesos de 2017, Acciona, l'empresa concessionària de la neteja i gestió de residus, ha arreplegat un total de 216 tones d'envasos enfront de les 59,48 de fa dos anys, així com 259,22 tones de cartó enfront de les 118,12 de 2015.

 

 

divendres, 15 Setembre, 2017 - 13:15

A partir del pròxim dilluns i fins al divendres 22 de setembre es tancarà al trànsit el pas inferior de l'accés sud al municipi per a escometre obres de manteniment en aquest punt. En concret, es tracta de l'eixida de Calp per la carretera nacional 332 que va a Altea. Els treballs que durà a terme la Demarcació de Carreteres d'Alacant consisteixen en obres de reforç de les bigues del pont.

 

dijous, 14 Setembre, 2017 - 10:00

L'Ajuntament de Calp pretén impulsar de manera definitiva la redacció d'un Pla d'Accessibilitat Universal que garantisca el dret a la igualtat d'oportunitats i de tracte, així com l'exercici real i efectiu de drets per part de les persones amb discapacitat en igualtat de condicions respecte de la resta de ciutadans i ciutadanes.

 

dimecres, 13 Setembre, 2017 - 10:15

 

En el ple extraordinari celebrat ahir es van aprovar les propostes de premiats per al premi “Jaume Pastor i Fluixá- 9 d´ octubre” i les medalles de la vila que es lliura coincidint amb els actes que l'Ajuntament celebra amb motiu de Dia de la Comunitat Valenciana. Així el premi “Jaume Pastor i Fluixá- 9 d´ octubre” recau enguany en el Club Creative Calp, organitzador de la Festa de la Cervesa que aconsegueix la seua trentena edició.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día