Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
dimecres, 5 Setembre, 2018 - 14:00

Calp compta amb un Pla d'Emergència per Inundacions des de 2015 elaborat per Aguas de Calpe, de fet, aquest pla ha engegat les seues funcions de monitoratge en els diferents episodis de fenòmens naturals produïts des de la seua entrada en vigor. Aquest pla es basa en la Directiva 2007/60/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 23 d'octubre de 2007, relativa a l'avaluació i gestió dels riscos d'inundació, la Unió Europea (UE), que estableix un marc per a avaluar, cartografiar i planificar la reducció del risc d'inundacions.

Dilluns, 3 Setembre, 2018 - 13:30

Des de la Regidoria d'Esports es pretén llançar un missatge tranquil·litzador als pares dels xiquets i xiquetes que practiquen esport en el municipi sobre la nova ordenança del servei de les instal·lacions esportives aprovada a principi d'agost. Aquesta ordenança, que estableix una taxa específica per a l'ús de cadascuna de les instal·lacions esportives municipals, no repercutirà en les quotes de les escoles esportives de cada club ja que va acompanyada d'un augment de la subvenció corresponent a cada club per a fer front a aquesta despesa.

 

divendres, 31 Agost, 2018 - 13:00

La Diputació Provincial d'Alacant destinarà 40.000 euros a la millora de la massa forestal del vessant oriental de la serra de’ Oltà, es tracta de tres parcel·les de titularitat pública connectades entre si on és palesa l'alta densitat de pineda. L'àrea de treball abasta una superfície total de 56,69 hectàrees.

 

dimecres, 29 Agost, 2018 - 13:15

Aquest matí s'ha dut a terme la signatura del conveni entre la Caixa de Crèdit Provincial i l'Ajuntament de Calp per a la construcció de la 4ª fase de l'edifici de la Unió Musical Calp-Ifac, amb açò culminaran les obres del centre cultural de l'entitat cultural, un projecte iniciat fa més d'una dècada i que s'espera que siga una realitat abans de finalitzar 2019.

 

divendres, 17 Agost, 2018 - 11:45

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació dels elements de la ruta d'albirament d'aus de les Salines dins del programa que les regidories de Turisme i de Medi ambient han dut a terme en diferents paratges del municipi amb la finalitat d'impulsar el turisme ornitològic o “birdwatching”, una modalitat de ecoturisme en auge en la localitat.

 

dimarts, 14 Agost, 2018 - 09:00

La Regidoria de Turisme ha donat a conèixer les xifres provisionals d'ocupació turística de juny i juliol, que revelen un increment de 9 i de 10 punts respectivament respecte a la registrada en els mateixos mesos en 2017. Al juny es va registrar un 75,91 per cent, xifra que contrasta amb el 66,22 per cent del mateix mes de 2017 i al juliol l'ocupació ha arribat fins al 82,65 per cent mentre que en el mateix mes de fa un any es va registrar el 72,61 per cent.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día