Valencià
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
dimecres, 18 Abril, 2018 - 12:30

La Sala de Belles Arts de la Casa de Cultura de Calp acull l'exposició de pintura de Maria Vázquez. En ella podem trobar una acurada selecció d'elements molt diversos, com una àmplia gamma de colors, pintura abstracta, paisatges amb una mica de fantasia...

 

dimarts, 17 Abril, 2018 - 12:45

El Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va visitar ahir Alcoi i va repassar les inversions del seu departament a la Comunitat Valenciana dins dels Pressupostos Generals de l'Estat de 2018. D'entre els projectes d'obra pública citats pel titular de Foment destaquen els tràmits per a la construcció de la passarel·la sobre la N332 de Calp, un projecte que ja està aprovat i al que falta donar tràmit administratiu per a la licitació de l'obra, adjudicar-la i iniciar el projecte que ja compta amb redacció i disseny.

 

dijous, 12 Abril, 2018 - 12:15

El Centre Ocupacional Maite Boronat ha rebut aquesta setmana la visita d'alguns dels responsables de la Protectora d'Animals de la Nucia, en concret de Engelien Steenbruggen, secretària de la protectora d'animals, i Raphaela Fischer, col·laboradora de la protectora, al costat de Lluna, un gosset ferit que ha acollit Raphaela fins que es recupere.

 

dijous, 12 Abril, 2018 - 11:30

L'ordre del dia del ple del pròxim divendres inclou debatre l'expropiació d'un immoble en el casc antic per a engegar l'oficina de turisme del Segle XXI, es tracta d'un immoble dotacional situat en el carrer Llibertat que compleix amb les condicions de localització estipulades en l'estratègia integrada del desenvolupament urbà sostenible (EDUSI) Revitalitza Calp.

 

dimecres, 11 Abril, 2018 - 11:45

Aquest matí s'han iniciat les activitats de foment de la lectura que organitza biblioteca pública municipal Joanot Martorell, dependent de la Regidoria de Cultura, que es desenvoluparan al llarg de tot el mes.

 

L'activitat ha arrancat amb la visita dels alumnes del Col·legi d'Educació Especial Gargasindi que han participat en el contacontes “Contes màgics de l´Orient Llunyà” a càrrec d'Ana Canet.

 

dijous, 5 Abril, 2018 - 09:45

Els pressupostos de l'Estat per a 2018 contemplen una partida de més d'un milió d'euros per a la construcció de la passarel·la sobre la N-332 que permetrà als calpins creuar a peu aquesta carretera per a accedir des del casc urbà a l'estació de ferrocarril i a les urbanitzacions d’ Oltà.

 

dijous, 29 Març, 2018 - 12:30

Calp serà seu juntament amb Teulada-Moraira del IV Torneig Internacional de Futbol Base “miBalón International Cup”, que se celebrarà el pròxim any. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix als millors jugadors de la categoria aleví d'equips de futbol de primer nivell a nivell nacional i internacional.

 

dijous, 29 Març, 2018 - 11:45

L'Alcalde de Calp i President de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha visitat les obres que s'han dut a terme en La Manzanera corresponents a la primera fase del projecte de revitalització d'aquesta urbanització.

 

Les obres que s'han desenvolupat en una mica més de 6 mesos ha suposat una inversió de 469,050 euros sufragats en un 65% per la Diputació Provincial d'Alacant i la resta per l'Ajuntament de Calp.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día