Valencià
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
dimecres, 22 Novembre, 2017 - 11:15

Calp ha acceptat en el plenari d'avui les condicions i prescripcions que estableix la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar per a concedir l'ocupació de 2.247 m² de domini públic terrestre en la Manzanera. Es tracta de la cessió del Club Social La Manzanera, i de l'espai de la passarel·la d'accés al mateix i l'escullera de protecció que permetria la recuperació d'aquesta emblemàtica zona.

dimarts, 21 Novembre, 2017 - 09:30

L'Ajuntament de Calp i el Club de Tennis de Calp han subscrit un conveni amb el qual es pretén adaptar les instal·lacions del club per a promoure la pràctica de l'esport entre persones amb diversitat funcional. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar compliment a la legislació quant a Igualtat d'Oportunitats i Accessibilitat Universal de les Persones amb Discapacitat i aconseguir la plena igualtat d'aquest col·lectiu.

 

Dilluns, 20 Novembre, 2017 - 12:15

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Calp va a escometre una sèrie de millores en l'Auditori de la Casa de Cultura, un dels espais culturals més importants del municipi. Els treballs, que s'iniciaran la setmana vinent, consisteixen en la retirada de la moqueta en passadissos i zona davantera i posterior, tant del pati de butaques com de l'amfiteatre, i la seua substitució per PVC, material més higiènic i de fàcil neteja i manteniment.

 

divendres, 17 Novembre, 2017 - 12:30

El regidor, Jan Van Parijs, i tècnics del Departament de Turisme s'han desplaçat a Varsòvia per a participar en un work-shop organitzat pel touroperador TUI, al costat d'empresaris locals i altres destinacions de la Costa Blanca.

 

Aquesta trobada està dirigida a les agències de viatges de Polònia ja que es tracta d'un mercat emergent, l'operador alema TUI té especial interès a dinamitzar aquest mercat cap a la Costa Blanca.

 

dimecres, 15 Novembre, 2017 - 08:15

Calp serà seu al febrer de 2019 de l'III Congrés Forestal de la Comunitat Valenciana, així ho ha anunciat avui el gerent de l'Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana, Fernando Pradell, en la seua reunió amb l'edil, Ana Sala.

Aquest congrés, que se celebrarà els dies 7 i 8 de febrer, amb el lema “Prevenció i extinció d'incendis en l'interfície urbà forestal”, està organitzat per AMUFOR, una agrupació d'entitats locals situades a la Comunitat Valenciana i que posseeixen terrenys forestals en el seu àmbit.

dimecres, 15 Novembre, 2017 - 08:15

La corporació municipal ha acordat en el ple d'avui sol·licitar a l'adreça del IVAM la cessió temporal de l'escultura “Cosmo 62” per a ser exposada a l'entorn de la rotonda d'accés a Calp, on ja va estar situada originàriament durant la dècada dels 70 i part dels 80.

L'escultura era propietat de José Huget, que va urbanitzar l'àrea coneguda com Calpesa, i va instal·lar l'escultura prop de l'actual gasolinera de l'accés nord al municipi. Anys després “Cosmos 62” va ser venuda a l' Institut Valencià d' Art Modern i traslladada a València.

dimarts, 14 Novembre, 2017 - 09:30

La Regidoria de Comerç i Creama Calp, amb la col.laboració de  AEMCO han engegat el Concurs de aparadors de nadal 2017 amb motiu de les festes nadalenques. Els comerços interessats poden consultar les bases del concurs en la web del portal del comerciant www.calp.portaldelcomerciante.com

 

divendres, 10 Novembre, 2017 - 11:00

El regidor de Turisme, Jan Van Parijs, s'ha reunit aquest matí amb els responsables de la cadena hotelera RH Hotels que a principis de mes es va fer càrrec de l'hotel SH Ifach. L'edil calpí ha canviat impressions amb Pablo Hernández, Director Comercial del Grup, i amb Elena Montesinos, directora de l'hotel que passa a deniminarse RH Ifach.

 

Els nous gerents de l'empresa han assenyalat la seua voluntat de mantindre l'establiment obert durant tota la temporada i mantenir la plantilla de personal.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día