Valencià
35 puestos de trabajo en el Ayuntamiento de Calp para jóvenes desempleados menores de 30 años durante un año Inscríbete en el Servef
Programa Avalem Joves Plus
VI Concurso de engalanado de balcones y negocios del casco antiguo de Calp
Con nivel de alerta 3 está prohibido hacer cualquier tipo de fuego
Infórmate del nivel de preemergencia
twitter: gva_112cv
página web: www.112cv.com
Encuesta de participación.
Plan destino turístico inteligente.
banner dusi-02.png
banner dusi-03.png
logo pal.png
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

CalpeNoticias

Búsqueda por palabras
dimecres, 26 Juliol, 2017 - 12:00

El govern de Calp va aprovar ahir definitivament el pressupost municipal per al present exercici, el document apareix anivellat respecte a despeses i ingressos i ascendeix a 38.699.150 euros, la qual cosa representa una previsió d'increment de 2.372.575 d'euros respecte al pressupost de 2016, la qual cosa en termes percentuals suposa un increment de l'11'88%. A més el capítol d'inversions ascendeix a 3.338.050€, la qual cosa reflecteix un increment de 2.046.700 € en inversions respecte al pressupost del passat any.

 

dijous, 20 Juliol, 2017 - 11:15

 

L’alberg de Moraira acollirà el proper 4 de novembre un encontre lúdic centrat en la música com a acte de presentació del nou organisme comarcal als joves de la Marina Alta

 

Dilluns, 17 Juliol, 2017 - 12:15

A partir del 21 de juliol entra en vigor l'aplicació de les modificacions realitzades per l'Ajuntament en l'Ordenança Municipal de Circulació amb Regulació de l'Estacionament amb Limitació Horària (O.R.A) que vé a agilitar la tramitació de la targeta de resident en aquestes zones.

 

L'ordenança estableix que els ciutadans empadronats a Calp podran obtenir aquesta targeta, que es renovarà cada any, i que permet reduccions en la tarifa de la zona ( O.R.A).

 

divendres, 14 Juliol, 2017 - 10:00

L'Ajuntament de Calp ha traslladat al Síndic de Greuges la seua preocupació i malestar per la situació d'abandó que pateix el port esportiu “Puerto Blanco” i ha formulat una queixa formal perquè es prenguen les mesures necessàries per a trobar una solució.

dimecres, 12 Juliol, 2017 - 11:45

L'Ajuntament de Calp ha rebut una subvenció de 20.000 euros dins del Programa de subvencions per a inversions en restauració de zones degradada per l'abocament incontrolat de residus. Aquesta inversió es destinarà a una zona verda municipal d'uns 900 metres situada a prop a les Salines.

 

divendres, 7 Juliol, 2017 - 13:30

L'Ajuntament de Calp manté el seu compromís de reduir les emissions de CO2 dins del Pla d'Acció d'Energia Sostenible, per açò ha signat un conveni amb la mercantil Mòbil Begar que cedirà al Consistori un vehicle elèctric sense cost amb la finalitat de donar a conèixer a la població les possibilitats de mobilitat sostenible que ofereix el vehicle elèctric.

divendres, 7 Juliol, 2017 - 10:15

La Confraria de Pescadors de Calp i l'Ajuntament de Calp pretenen donar un nou impuls a les tradicionals festes de la Mare de Déu del Carme, patrona del mar, i per a açò s'ha confeccionat un ampli programa d'actes concentrats en el dissabte, 15, i diumenge, 16 de juliol.

 

dijous, 6 Juliol, 2017 - 11:15

El MARQ ha iniciat la tretzena campanya d'excavacions a la Pobla Medieval d’ Ifac en la qual participaran 36 estudiants d'Arqueologia procedents de diferents universitats espanyoles i europees. Un dels principals objectius d'aquesta edició es centrarà a continuar amb l'estudi del sistema d'accés al recinte, així com en altres actuacions de conservació preventiva.

 

Pàgines

Noticias
Deportes
Noticias
Prensa del Día