Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

La Generalitat declara les festes de la “Mare de Déu dels Neus” i el “Castell a la Mar” festa d'interés turístic provincial

dimecres, 29 Maig, 2019 - 14:00

Ahir es va publicar en el DOGV que la Generalitat Valenciana atorga el títol de Festa d'Interés Turístic provincial a les festes de la Mare de Déu dels Neus i el seu Castell a la Mar. Les festes patronals en honor a la Mare de Déu dels Neus, que se celebren a l'agost, són una de les celebracions més tradicionals i sentides en el municipi i suposen un al·licient més per als turistes i visitants que s'acosten a conéixer la localitat.

 

Les festes inclouen, al costat dels actes de caràcter religiós com l'ofrena, la missa major i la processó en honor a la Patrona, un variat programa d'espectacles musicals i nits de revetla, i sobretot “els bous al carrer”, sens dubte l'acte que més públic congrega al llarg de la seua setmana de celebració.

 

La nit del 5 d'agost, festivitat de la Patrona, es dispara el tradicional “Castell a la Mar” , un espectacular castell de focs artificials a la platja del Bol que s'ha convertit en les últimes dècades en un dels actes més esperats del programa. La singularitat del “Castell a la Mar” al costat de la mescla de devoció i espectacle propi d'aquestes festes, han determinat la declaració de festa d'interés turístic provincial.