Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

L'Associació de Teatre en Construcció d'Elx guanya el premi de teatre “Antonio Ferrer” amb l'obra “Huanita”

Dilluns, 25 Març, 2019 - 11:45

L'Associació de Teatre en Construcció d'Elx es va alçar divendres passat com la guanyadora del premi al millor espectacle del VIII Certamen Nacional de Teatre Amateur “Antonio Ferrer, el carter” amb l'obra “Huanita”, aquesta companyia va ser la gran guanyadora de la nit ja que també es va portar el premi a la millor adreça, a la millor interpretació masculina i la millor interpretació femenina. El premi al millor muntatge escènic va ser per a l'obra “Soliloqui de Grills” a càrrec de l'Associació Cultural Apunta't Teatre de Motril

 

El premi a la millor interpretació femenina va ser per a Laura Orts pel seu paper en l'obra “Huanita” de l'Associació de Teatre en Construcció d'Elx, que també es va portar el premi a la millor interpretació masculina que va ser per a Vera Corsario. El premi al millor espectacle està dotat amb 2000€ mentre que el premi a les companyies finalistes està dotat amb 1000€.

 

Des del passat un de març la Casa de Cultura de Calp ha acollit la representació de les tres obres finalistes: “TR3S” de la companyia Zorongo Teatre de Bétera que va ser l'encarregada d'obrir el certamen, “Huanita” de l'Associació Teatre en Construcció d'Elx i “Soliloqui de grills” de l'Associació Cultural Apunta't Teatre de Motril. El certamen es va tancar amb el lliurament de premis i la representació de la comèdia “El nom” en versió en valencià a càrrec de Teatre Micalet. El certamen va sorgir en 2012 amb la finalitat de retre homenatge al teatre, una disciplina artística que suposa una tradició a Calp que ja suma més de cent anys, i a l'actor local Antonio Ferrer.