Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

El col·legi Gargasindi celebra demà la II Jornada “Compta amb mi”

dijous, 21 Març, 2019 - 10:15

Demà divendres, 22 de març, el Col·legi d'Educació Especial Gargasindi, al costat de l'Ajuntament de Calp, l'Ajuntament de Benissa, CREAMA, Plena Inclusió Comunitat Valenciana i Prosdeco celebraran la segona edició de la jornada “Compta amb mi”, una trobada entre empreses, fundacions, associacions i ajuntaments de la Marina Alta i Marina Baja per a compartir experiències sobre la contractació de persones amb diversitat funcional. La trobada se celebrarà a la Casa de Cultura de Calp a partir de les 10.30 hores.

L'objectiu dels organitzadors és donar a conéixer experiències de bones pràctiques en la contractació de persones amb discapacitat en petites i grans empreses o en administracions públiques i obrir un espai de diàleg i resolució de dubtes sobre aquest tema. La jornada serà iniciarà a les 10.30 i a les 11 hores està prevista la ponència de Mónica Gassent de Plena Inclusió Comunitat Valenciana. Aquesta ONG reuneix associacions de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i les seues famílies de la Comunitat Valenciana. Està constituïda per 54 associacions, 6700 famílies i més de 7000 persones amb discapacitat intel·lectual.

A les 12 hores s'obriran les comunicacions amb “Treball amb suport” a càrrec de Creama de Dénia i el centre especial de treball Aprosdesco i l'exposició de les experiències laborals d'alumnes del CEE Gargasindi. A més es farà lliurament d'una placa a la millor iniciativa en la inclusió laboral de les persones amb diversitat i s'obrirà un torn de paraula perquè el públic puga intervindre. Com a activitats complementàries els alumnes del CEE Gargasindi realitzaran taules d'entrevistes en col·laboració amb Ràdio Litoral SER, duran a terme servei de cafeteria i s'encarregaran dels centres florals. A més la jornada serà gravada per “À punt”.