Calp assisteix a la World Travel Market amb l'objectiu d'assegurar el mercat anglés davant el Brexit

dijous, 31 Octubre, 2019 - 11:45

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Calp assisteix a partir del 4 de novembre a la World Travel Market de Londres , la fira de turisme més important del món, amb l'objectiu clar de continuar mantenint la important presència del mercat britànic a Calp.

El turista britànic és un dels més tradicionals de Calp al costat de l'alemany, de fet constitueix el principal mercat internacional, per això i davant la proximitat del Brexit, la Regidoria de Turisme de Calp pretén intensificar les accions que permeten garantir que no disminuïsca el turisme britànic.

Així, en el transcurs de la fira es duran a terme accions directes amb agències i tour-operadors britànics, insistint en aquells tour-operadors que ja ofereixen Calp en els seus catàlegs però també en aquells que ofereixen el producte turístic de ciclisme.

De fet, en la valoració de la temporada turística de 2019, fins i tot considerant-se satisfactòria tenint en compte que s'han mantingut els nivells de demanda en un entorn complicat que afecta als mercats turístics, sí s'han detectat els efectes col·laterals que el Brexit ve produint en el mercat britànic amb un lleuger descens del turista britànic.

La recent fallida de Thomas Cook és una clara mostra de la situació turística actual, per això es detecta la necessitat de redoblar els esforços promocionals en mercats tradicionals per a Calp com el britànic. En aquest sentit, el Departament ja ha encarregat en el quart trimestre de l'any un acció promocional específica per a Regne Unit per a donar a conéixer la destinació entre noves agències i tour-operadors.