Visites guiades Banys de la Reina

Calp renova el seu web de turisme per a convertir-se en una Destinació Turística Intel·ligent

dimarts, 19 Maig, 2020 - 14:30

L'Ajuntament de Calp ha renovat el seu web de turisme per a poder convertir-se en Destinació Turística Intel·ligent. Es tracta del primer projecte que es materialitza a Calp de l'Estratègia EDUSI “Revitalitza Calp” que està cofinançada amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Fons FEDER) de la Unió Europea.

 

El nou web és molt similar a l'anterior quant a disseny i contingut si bé a diferència d'aquell permetrà la seua interconnexió amb altres plataformes tecnològiques que es posaran en marxa a Calp com a Destinació Turística Intel·ligent. Aquest és el cas d'una app turística que es llançarà pròximament així com de la plataforma de centralització d'informació de l'oficina Smart City.

 

La posada en marxa d'aquest web és un pas necessari per a poder oferir als turistes els serveis que comporta una Destinació Turística Intel·ligent, com els serveis d'informació immediata a través de dispositius tecnològics que estaran vinculats als mòbils dels turistes i que els permetran conéixer i obtindre informació sobre el lloc en el qual es troben.

 

A més, el nou web permetrà millorar la gestió del Departament de Turisme ja que es podrà recaptar molta més informació sobre les inquietuds dels turistes, hores d'afluència o els recursos més buscats per aquests, entre altres qüestions.