La Regidoria de Cultura renova el teló de l'Auditori

Dilluns, 30 Desembre, 2019 - 11:30

La Regidoria de Cultura ha reemplaçat el teló de l'auditori de la Casa de Cultura, així com altres elements tèxtils de l'escenari que no s'havien renovat des de la inauguració de les instal·lacions en 1999. Per a això s'ha contractat a una empresa especialitzada en el sector escenogràfic i arquitectura efímera amb teixits per a teatres, sales de congressos, auditoris, etc. A més s'ha modificat el tradicional roig del teló per un blau petroli. La iniciativa ha tingut un cost de 8.560,75€.

 

En els pròxims mesos es procedirà a renovar la pintura del pati de butaques i amfiteatre d'aquest espai per a adeqúar l'estètica al nou teló i a les butaques renovades fa uns mesos. Amb això, continuen les millores a l'auditori de la Casa de Cultura, l'espai escènic més important del municipi.

 

La Regidoria de Cultura va invertir l'any passat un total de 107.391€ a millorar l'auditori en substituir les butaques i la barana de la part superior de l'auditori per una de vidre que millora les condicions de seguretat i visibilitat. A més es van realitzar un altre tipus de millores com l'adquisició d'una taula de mescles i focus Led, mobiliari i nous sistemes de seguretat.