El V Certamen Nacional de Teatre Amateur "Antonio Ferrer, el cartero" arranca hui amb “Amant a sou”

divendres, 13 Maig, 2016 - 13:45

El V Certamen Nacional de Teatre Amateur "Antonio Ferrer, el cartero" comença esta nit amb la representació de l'obra “Amant a sou”, a càrrec de la companyia de Teatre Pànic Escènic. Aquesta és la primera de les tres obres finalistes que es representaran al llarg del mes, junt amb “Fuga” del Grup de Teatre Lliure de Paiporta i “Perras” de la Companyia Stres de Quatre.

 

Les tres han sigut seleccionades d'un total de 85 peces teatrals, que són les que s'han presentat enguany al certamen.

 

L'obra que obri el certamen, “Amant a sou”, és una comèdia sobre una pintora divorciada que rep de regal d'aniversari els serveis d'un gigoló molt peculiar. El proper divendres 20 de maig actuarà el Grup de Teatre Lliure de Paiporta amb l'obra “Fuga”, que conta en clau d'humor el cas de corrupció d'un polític i el divendres 27 de maig la Companyia Stres de Quatre representarà “Perras”, la història de dos hòmens de quasi 40 anys que coincidixen totes les vesprades al parc amb les seues mascotes.

 

Totes les funcions començaran a les 21 hores en l'Auditori. El preu de l'entrada és de 4 euros i es podran adquirir en taquilla i en instanticket.es.

 

Està previst que l'entrega de premis tinga lloc el dissabte 28 de maig a les 19 hores. Eixe dia actuarà com a grup invitat el Grup de Teatre de Calp que representarà l'obra “Quelo Xufeta”.

 

El certamen va sorgir el 2012 a fi de rendir homenaje al teatre, una disciplina artística que suposa una tradició a Calp que ja suma més de cent anys.