ronda espanyola

L'Ajuntament de Calp crea una web per a informar sobre la contrarrellotge Xàbia-Calp de la Vuelta 16'

Fecha de publicación: 
dimecres, 18 Maig, 2016 - 09:30

L'Ajuntament de Calp ha creat la pàgina web calp.es/vuelta16 en la qual oferirà completa informació de tot allò que s'ha relacionat amb la 19a etapa de la Vuelta a España que tindrà meta a Calp. La prova, que se celebrarà el pròxim 9 de setembre, consistirà en una contrarrellotge individual que partirà de Xàbia i finalitzarà en la ciutat del Penyal.

 

Es tracta d'un esdeveniment esportiu de primera magnitud que situarà a Calp en el centre d'atenció mundial i que serà retransmés a més de 150 països en un programa en directe de més de tres hores.

 

L'objectiu és oferir al ciutadà àmplia informació perquè conega en què consistix no sols la prova sinó totes les activitats lúdiques i esportives previstes per a eixe dia, a més de com afectarà els carrers del municipi amb la fi de causar-li les menors molèsties possibles.

 

En la web es pot trobar ja informació sobre el recorregut que seguiran els corredors des que entren per la carretera de Moraira fins a la meta situada en l'antiga llotja de pescadors, així com les zones que estaran tallades al trànsit. També està disponible la informació relativa al voluntariat, ja que per a l'organització de la prova es requerirà la col·laboració dels ciutadans i en este sentit la web inclou un formulari d'inscripció.

 

D'altra banda, per mitjà d'esta pàgina també es pretén donar a conéixer a Calp com a destinació per a la pràctica ciclista. La localitat acull al llarg de l'any a nombrosos equips ciclistes professionals que trien la ciutat del Penyal per a entrenar, atrets pel seu clima i una orografia ideal per a este esport. En este sentit, la web oferirà informació i inclourà enllaços a rutes ciclistes a Calp i a la província.

 

Està previst que al llarg dels pròxims mesos es vagen afegint notícies i nous apartats amb tota la informació que vaja generant els preparatius de la carrera.

 

Subscriure a ronda espanyola