esports

Cafés Granell, vencedor absolut del 30é Trofeu Peñón de Ifach

Fecha de publicación: 
Dilluns, 4 Juny, 2018 - 13:45
El 30é Trofeu Peñón d'Ifac ja té els seus campions. Passades les 02.00 hores de la matinada de diumenge arribava l'última embarcació al Reial Club Nàutic Calp. Malta Blue va fer la seva entrada a les 02:10:13 hores. Per davant i de manera escalonada van ser arribat els vaixells, sent el primer d'ells el Plis Play arribant al club calpí a les 17:33:27 hores.
 
Després obtenir-se els temps compensats no hi va haver moltes sorpreses. Uns dels 'xicotets' del grup ORC A, Cafès Granell (RCN València) d'Agustín Granell amb un First 40.7 aconseguia la quarta plaça, suficient per fer-se amb el triomf en aquest grup, i també amb el Trofeu Salvador Mir que engloba totes les classes.
 
 
El local Tagomago 3 (Dehler 42), de Juan Carlos Albelda, es va quedar a un sol punt del vencedor. Després de signar en aquesta segona prova un segon, unit al tercer en la primera prova deixa als nois d'Albelda en aquesta segona plaça amb 5 punts. El podi es completa amb Kim del London SW5 0AZ amb un First 40.7 de Yann Lythgoe.
 
 
Pel que fa a la classe ORC B, el vencedor en aquesta segona prova va ser Aurora de Javier Lledó de Calp, invertint un total de 10h.32'11 "a completar el recorregut. A la general del grup el vaixell local va haver de conformar amb el segon lloc, per darrere de Pellieter V (RCR Alacant) qui va signar un tercer i proclamant-se vencedor gràcies als 4 punts obtinguts (1-3). Al costat d'ells, a la tercera plaça, es va classificar Jambo Mar Sin Plástico del nàutic de Dénia, amb un total 7 punts (5-2). La mateixa puntuació que van obtenir Tanit IV-Medilevel (RCR Alacant), quart, i Aleph III (CN La Vila), cinqué.
 
 
Despelote (CN Santa Pola) de Jorge García amb Dufour 34 ha estat l'única embarcació que ha sumat dos triomfs parcials. Es va anotar la prova entre Calp i Formentera i després en el recorregut a la inversa. Sobre les 21.30 hores el de Santa Pola va arribar a Calp, invertint un temps de 11:27:47 hores a completar les 64 milles de recorregut. El podi a la general ORC C queda tancat amb el local Calama de Pau Marín sumant 4 punts i Blade, també del nàutic de Calp, armat per Barry John McCrae amb 7 punts.
 
 
El dissabte 9 al Reial Club Nàutic Calp posarà el colofó ​​a aquest edició del Trofeu Penyal d'Ifac amb una festa i lliurament de trofeus en els quals s'inclourà el Trofeu Salvador Mir i el títol de campió Autonòmic de Creuers ORC. Un acte que es desenvoluparà a la vesprada-nit i al qual assistiran diferents personalitats.

Calp acollirà una de les etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2018

Fecha de publicación: 
dimecres, 20 Desembre, 2017 - 09:15
Calp acollirà el proper 2 de febrer la meta d'una de les etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, així ho ha anunciat aquest matí al Saló de Plens la regidora d'Esports, Ana Sala, que ha estat acompanyada per Ángel Casero, Director de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, Joaquim Martí, Director Regional del Banc Sabadell, Jan Van Parijs, regidor de Turisme i Severo Rodríguez, President del Club Ciclista Calp.
 
 
L'etapa calpina consistirà en una contrarellotge de 30 quilòmetres des de Poble Nou de Benitatxell, que recorrerà la costa del sud de la Marina Alta i finalitzarà a la plaça Constitució. 175 corredors de 25 equips formaran part d'aquest esdeveniment esportiu que renova l'estreta relació de Calp amb l'esport del pedal.
 
 
La regidora d'esports ha destacat la tradició ciclista del municipi que l'any passat va ser meta de la Volta Ciclista a Espanya. Ana Sala ha mostrat la seua satisfacció "per acollir aquesta volta que es remunta a 1929 i que després d'alguna interrupció torna amb força i es converteix en una de les proves esportives més antigues de la Comunitat Valenciana".
 
 
 
L'edil de turisme, Jan Van Parijs, ha esmentat l'impacte del turisme de ciclisme especialment en temporada mitjana i la proliferació d'empreses turístiques que ofereixen paquets d'allotjament i ciclisme.
 
 
 
Joaquim Martí, Director Regional del Banc Sabadell, ha mostrat la seua satisfacció "per recolzar un esdeveniment il·lusionant que té tanta història i que representa valors amb els quals ens identifiquem. Volem ser un referent financer però també un referent social a la Comunitat Valenciana ".
 
 
 
Ángel Casero, Director de la Volta, ha agraït a l'Ajuntament l'aposta per aquesta prova i ha destacat que es preveu que més de 5 milions d'espectadors gaudisquen de la cursa per televisió. El president del Club Ciclista Calp també ha agraït que "es donen suport a proves com aquesta que són un al·licient per als corredors més joves"

El C.A. iRun Calp i l'Ajuntament de Calp preparen ja la V Cursa Popular a Calp Gran Hotel Sol y Mar

Fecha de publicación: 
dimecres, 22 Febrer, 2017 - 13:30

El C.A. iRun Calp i l'Ajuntament de Calp es troben immersos en els preparatius de la V Cursa Popular a Calp Gran Hotel Sol i Mar que es celebrarà el pròxim 5 de març. La carrera serà també la segona prova del XXI Circuit a Peu de la Marina. Aquesta prova compta amb el patrocini de Aguas de Calpe i el Gran Hotel Sol y Mar, i Coca Cola com a beguda oficial de la prova.

 

Un any més prop de 2000 corredors de totes les edats participaran en aquesta carrera de 9.400 metres que té eixida des de l'Av. Gabriel Miró i recorre els principals punts d'interès de Calp, com són les Salines i els passejos marítims. Enguany s'ha cercat que el recorregut tinga un major atractiu tant des del punt de vista del corredor com per a l'espectador, per açò s'ha modificat l'arribada que es realitzarà per carrer La Niña, passant per la plaça Colón.

 

A les 10 hores està previst que s'inicie la carrera principal i en finalitzar es celebraran les carreres dels més xicotets, des dels barrufets nascuts en els anys 2011-2012 fins als cadets de 2001-2002. Les inscripcions estan obertes en www.somesport.com, no s'admetran inscripcions el dia de la prova.

LA V ÉDITION DE LA COURSE SAN SILVESTRE DE CALP ARRIVE AVEC BEAUCOUP DE NOUVEAUTÉS

Fecha de publicación: 
Dilluns, 12 Desembre, 2016 - 11:45

La cinquième édition de la course San Silvestre Villa de Calp arrive avec beaucoup de nouveautés. Cette année, elle aura lieu le 29 jeudi, à 20:30h. Le parcours a été également modifié, les promenades au bord de la plage ont été remplacées par la vieille ville. Ainsi que la structure de l'épreuve, qui remplace les 2 circuits habituels (8k et 4k) par un seul à 4 kilomètres qui présentera un double tour dans les rues de la vieille ville. Et pour reprendre des forces, il y aura du chocolat avec des churros pour tous les participants, ravitaillement plus en ligne avec le Noël.

 

Tous ces changements se produisent pour faire l’épreuve plus ludique et festive sans pour autant négliger l'objectif sportif de la course. On ne peut pas oublier que la San Silvestre de Calp dans les quatre éditions précédentes a accueilli plus de 500 participants.

 

Il y aura encore des prix pour les meilleurs costumes, des trophées et des médailles aux gagnants de chaque catégorie et les meilleurs locaux. Cette épreuve est organisée par le Département des Sports de la Municipalité de Calp avec la collaboration du Club local C.A. iRun Calp et le Comité des Fêtes 2017.

 

À partir d'aujourd'hui on peut s’inscrire sur le web www.somesport.com, où toute l’information de l’épreuve est disponible.

 

The 5th edition of the San Silvestre Race of Calp is full of surprises

Fecha de publicación: 
Dilluns, 12 Desembre, 2016 - 11:45

The 5th edition of the San Silvestre Race of Calp is full of surprises. This year it will take place on Thursday 29th at 8.30pm. The route changes: the promenades and beaches have been swapped by the old town. The structure has also changed, as instead of the two usual tests (8k and 4k) there is only one 4k race that will go round the old town twice. There will be chocolate with churros for all the contestants to recover the strength, a supply that is more appropriate for this holiday season.

 

All these changes have been made in order to make the race more festive and fun, always taking into account the sporting aim of the event. We mustn't forget that the San Silvestre of Calp gathered over 500 contestants in its four previous editions.

 

There will still be prizes for the best costumes, and trophies and medals for the winners in each category, as well as for the best runners from Calp. This event organised by the Department of Sports of Calp's Town Council is being organised in collaboration with Calp's club C.A. iRun Calp and the Comisión de Fiestas 2017.

 

Starting today, people can register at the website www.somesport.com, where all the information is available.

La quinta edició de la Sant Silvestre Vila de Calp ve carregada de novetats.

Fecha de publicación: 
Dilluns, 12 Desembre, 2016 - 11:45

Enguany passa a celebrar-se el dia 29, dijous, a les 20:30. També canvia el itinerari, substituint els passejos i la platja pel nucli antic. I canvia l'estructura de la prova canviant les 2 proves habituals (8k i 4k) per una única prova de 4 quilòmetres que es desenvoluparà a doble volta pels carrers del nucli antic. I per a recuperar forces hi haurà xocolate amb xurros per a tots els participants, avituallament més coincident a les dates en què estem. Tots estos canvis es produïxen per a dotar a la prova d'un major caràcter lúdic festiu sense deixar de costat la finalitat esportiva de la prova. No cal oblidar que la Sant Silvestre de Calp en les anteriors quatre edicions va acollir a mes de 500 participants. Continuarà havent-hi premis per a les millors disfresses, trofeus i medalles per als vencedors de cada categoria així com als millors locals.

Esta prova organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Calp compta amb la col·laboració del club local C.A. Irun Calp i la Comissió de Festes 2017. A partir de hui podran formalitzar-se les inscripcions en la web www.somesport.com, on es podrà consultar tota la informació de la prova.

 

La V edición de la San Silvestre de Calp llega cargada de novedades

Fecha de publicación: 
Dilluns, 12 Desembre, 2016 - 11:45

La quinta edición de la San Silvestre Villa de Calp viene cargada de novedades. Este año pasa a celebrarse el día 29, jueves, a las 20:30. También cambia el rcorrido, sustituyendo los paseos y la playa por el casco antiguo. Y cambia la estructura de la prueba cambiando las 2 pruebas habituales (8k y 4k) por una única prueba de 4 kilómetros que se desarrollará a doble vuelta por las calles del casco antiguo. Y para recuperar fuerzas habrá chocolate con churros para todos los participantes, avituallamiento más acorde a las fechas en las que estamos.

 

Todos estos cambios se producen para dotar a la prueba de un mayor carácter lúdico festivo sin dejar de lado la finalidad deportiva de la prueba. No hay que olvidar que la San Silvestre de Calp en las anteriores cuatro ediciones acogió a mas de 500 participantes.

 

Seguirá habiendo premios para los mejores disfraces, trofeos y medallas para los vencedores de cada categoría así como a los mejores locales. Esta prueba organizada por la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de Calp cuenta con la colaboración del club local C.A. iRun Calp y la Comisión de Fiestas 2017.

 

A partir de hoy podrán formalizarse las inscripciones en la web www.somesport.com, donde se podrá consultar toda la información de la prueba.

El Gran Fondo Vuelta Turística Calp i la I Marxa BTT Calp, dos proves per a promocionar el ciclisme en la localitat

Fecha de publicación: 
dimecres, 7 Setembre, 2016 - 09:00

Ahir es van presentar en la Casa de Cultura dos esdeveniments esportius que tenen el ciclisme com a protagonista i que se celebraran a Calp el pròxim mes de novembre: el Gran Fondo Volta Turística Calp i la I Marxa BTT Calp. L'objectiu de les dos proves és disfrutar del ciclisme i dels paisatges de Calp i de la Marina Alta i al mateix temps promocionar la localitat per a la pràctica d'este esport.

 

El Gran Fondo Vuelta Turística Calp tindrà lloc el 13 de novembre i consistirà en una marxa que permetrà als seus participants recórrer les carreteres per les quals entrenen alguns dels millors equips professionals del món. Es tracta d'una prova cicloturista que s'ha realitzat en anys anteriors i ara es pretén reactivar amb un nombre més gran de participants i a un nivell més professional (disposarà d'assistència mecànica en pista, servei mèdic, avituallaments...). Tindrà eixida i meta a Calp i realitzarà un circuit per la Marina Alta de 170 km a través dels mítics ports de la comarca pels quals ha passat la Vuelta a España en estos últims anys: Puig de la Llorença, Coll de Rates i la Vall d'Ebo.

 

A més, s'ha previst un mig fons per a tots aquells que s'inicien en el ciclisme, de 81 km. Les dos carreres comptaran amb l'assistència de la Guàrdia Civil que obrirà i tancarà el trànsit.

 

D'altra banda, el 20 de novembre se celebrarà la primera marxa de bicicleta de muntanya de localitat, la I Marxa BTT Calp, una modalitat esportiva que compta amb nombrosos seguidors a Calp. Organitzada pel Club Ciclista Calp, la prova pretén donar a conéixer els camins més singulars i divertits del municipi per a la pràctica d'este esport i disfrutar de l'afició per la bicicleta i les muntanyes.

 

La marxa consistirà en una ruta circular de 32,8 km que transcorrerà pels termes municipals de Calp i Benissa, majoritàriament per pistes de terra sense asfaltar. Partirà a les 9.30 del matí de l'avinguda de l'Esport – enfront del pavelló municipal – i comptarà amb dos avituallaments. Està prevista una participació màxima de 250 ciclistes, que hauran de tindre com a mínim 16 anys. Els organitzadors estimen la dificultat del recorregut com mitjana i destaquen que tots els participants tindran opció a realitzar-la d'acord amb les seues possibilitats físiques.

LE TOUR TOURISTIQUE DE GRAND FOND CALPE ET LA I MARXA VTT, DEUX EPREUVES POUR PROMOUVOIR LE CYCLISME DANS LA VILLE

Fecha de publicación: 
dimecres, 7 Setembre, 2016 - 09:00

Hier deux événements sportifs avec le vélo comme protagoniste et ayant lieu à Calp le novembre prochain ont été présentés à la Maison de la Culture : le « Gran Fondo Vuelta Turística Calpe » (tour touristique de grand fond à Calp) et la Marxa VTT Calp. Le but de ces deux événements est la pratique du vélo et la connaissance des paysages de Calp et de la Marina Alta, ainsi que la promotion de la ville pour la pratique de ce sport.

 

Le Tour touristique de grand Fond Calpe aura lieu le 13 novembre et se composera d'un parcours qui permettra aux participants de parcourir les routes fréquentées par les grands cyclistes des meilleures équipes professionnelles du monde. Il s’agît d’une épreuve cycliste réalisée dans les années précédentes, mais qu’on veut relancer avec un nombre de participants plus grand et à un niveau plus professionnel maintenant (il y aura assistance mécanique sur piste, service médical, stations de ravitaillement...). Le tour commence et finit à Calp avec un circuit par la Marina Alta de 170 km à travers les ports mythiques de la région, où le Tour d'Espagne a passé au cours des dernières années : Puig de la Llorença, Coll de Rates et Vall d'Ebo.

 

En outre, une épreuve de demi-fond, de 81 km, pour ceux qui commencent le vélo est prévue également. Les deux courses seront assistées par la Guardia Civil, qui ouvrira et fermera la circulation.

 

D'autre part, le 20 novembre aura lieu la première course de vitesse VTT dans la ville, la I Marxa VTT Calp, une modalité de sport qui a des nombreux adeptes à Calp. Organisée par le Club Ciclista Calp, l’épreuve a pour but de montrer les sentiers les plus singuliers et amusants de la municipalité pour la pratique de ce sport et profiter de l'amour du vélo et les montagnes.

 

La route est un parcours circulaire de 32,8 km qui passera par les villes de Calp et Benissa, principalement par des pistes non goudronnées. La course commencera à 09h30 dans l’avenida del Deporte - en face du pavillon municipal - et disposera de deux postes de secours et ravitaillement. Les organisateurs attendent une participation maximale de 250 cyclistes, avec un âge minimum de 16 ans. Ils estiment que la difficulté du parcours est moyenne et soulignent que tous les participants auront la possibilité de le faire en fonction de leurs possibilités physiques.

The Gran Fondo Vuelta Turística Calpe and the 1st Marxa BTT Calp, two events to promote cycling in the town

Fecha de publicación: 
dimecres, 7 Setembre, 2016 - 09:00

Two sports events were presented yesterday at the Casa de Cultura, both related to cycling and taking place in Calp the coming month of November: the Gran Fondo Vuelta Turística Calpe and the 1st Marxa BTT Calp. The objective of both is to enjoy cycling and landscapes from Calp and La Marina Alta, and at the same time, to promote the town for practising this sport.

 

The Gran Fondo Vuelta Turística Calpe takes place on November 13th and it will consist on a race that will allow participants to go through the road where some of the best of the world professional teams train. It is a touring cyclist event that has been taking place for a few years and which now aims to relaunch with a higher number of participants and a higher professional level (it will have mechanical support on the road, medical service, provisioning…). It will begin and end in Calp, with a 170 km circuit around La Marina Alta through well-known ports in the area where the Tour of Spain has taken place these past years: Puig de la Llorença, Coll de Rates and Vall d’Ebo.

 

In addition, there is an 81 km middle-distance race for those beginning in the cycling world. Both races will be assisted by the Guardia Civil, which will stop and start traffic in the roads.

 

On the other hand, on November 20th the first mountain bike race of the town, the 1st Marxa BTT, will take place –a sporting event with numerous followers in Calp. Organised by the Cyclist Club Calp, the race aims to promote the town’s most singular and fun roads to practise this sport and enjoy the passion for bikes and mountains.

 

The race consists of a 32.8 km circular route through Calp and Benissa, mostly using unpaved trails. It starts at 9.30am from the Avenida del Deporte –in front of the local Sports Hall- and has two provisioning spots. An estimated 250 cyclists will take part in the event, and they must be at least 16 years old. Organisers catalogued the event’s level of difficulty as medium, and they stress that all contestants have the option of being part of it according to their own physical possibilities.

 

Pàgines

Subscriure a esports