Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Els ciutadans ja poden renovar la seua targeta d'aparcament

dimecres, 26 Desembre, 2018 - 12:00
Tarjeta de residente Calp
Les noves targetes d'aparcament per a residents, que expedeix l'Ajuntament i que els reporten descomptes en la zones d'aparcament regulat, tenen vigència fins al 31 de desembre de cada any, amb la qual cosa poden sol·licitar ja la seua renovació en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.
 
 
 
L'última modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació amb Regulació de l'Estacionament amb Limitació Horària (O.R.A) fixa el 31 de desembre com a data en la qual expira la vigència de les targetes. Amb anterioritat les targetes de resident expiraven al juliol i s'havien de renovar en eixa època de l'any.
 
 
 
Per a obtindre la nova targeta els residents hauran d'estar empadronats a Calp i pagar l'impost de matriculació en la localitat. A més, hauran de presentar en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) la corresponent instància, el DNI, passaport o targeta de resident, el permís de circulació, i l'últim rebut pagat de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica de Calp.
 
 
 
Aquesta targeta permet als residents obtindre descomptes en el pagament de les zones d'estacionament amb limitació horària. A Calp existeixen tres zones: la blava que funciona de 9 a 14h i de 17 a 20h de dilluns a dissabte, la verda l'horari de la qual és de 9 a 14h i la taronja que afecta els carrers que donen accés a les platges i que està únicament operativa els mesos de juliol i agost de 10 a 14h i de 17 a 20h.