Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Talls de trànsit amb motiu de la celebració de la 69ª EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA

dimecres, 31 Gener, 2018 - 08:15

El pròxim divendres, 2 de Febrer, a partir de les 14:50 hores, es disputarà la 3ª etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat valenciana. La mateixa discorrerà entre les localitats de Benitatxell i Calp per la CV746, amb un recorregut total de 30km. La línia de meta estarà situada en la Plaça de la Constitució de Calp. La celebració d'aquesta prova, determina l'adopció de les següents mesures de trànsit per part de la Policia Local:

 

Dijous, dia 01 de Febrer de 2018

- Des de les 13:00 hores estarà prohibit l'estacionament de vehicles en la Plaça de la Constitució i en la Avda. Ifach, motivat per l'arribada de material per a donar inici al muntatge de la linea de meta.

-Per a facilitar aquestes tasques de muntatge, es tallarà el trànsit en la intersecció de l'Av. Gabriel Miró amb Plaça de la Constitució, desviant-ho per C/Goleta.

 

 

Divendres,dia 02 de Febrer de 2018

Es veuran afectades pels diversos talls de trànsit les següents vies:

- La CV746 en tot el seu recorregut en en la nostra població, així com els vials que donen accés a la mateixa que romandran tallats.

-C/Àustria, C/Suècia, Avd. Bulgària, Avd. Polònia i tots els carrers d´accés a les mateixes.

-Avd. Exèrcits Espanyols sentit Moraira-Calp (des de l'encreuament de la C/Polònia fins a l'encreuament de la C/Corbeta) i els carrers que accedeixen a aquest trams de l'avinguda.

-C/Corbeta íntegrament.

-Avd. Gabriel Miró (des de l'encreuament de la C/Corbeta fins a la Pl. Constitució i els carrers que accedeixen a les mateixes. ),

-Pl. Constitució i Avd. Ifach.

- Des de les 6:00 hores estarà prohibit l'estacionament de vehicles en:

- C/Àustria, C/Suècia, Avd. Bulgària, Avd. Polònia, Avd. Exèrcits Espanyols sentit Moraira-Calp (des de l'encreuament de la C/Polònia fins a l'encreuament de la C/Corbeta), C/Corbeta, Avd. Gabriel Miró (des de l'encreuament de la C/Corbeta fins a la Pl. Constitució), Pl. Constitució i Avd. Ifach.

- Al llarg del matí, es poden produir retencions i talls de trànsit, a causa del muntatge del clos de seguretat per a la meta, en els carrers del circuit i adjacents.

- Des de primera hora del matí estarà prohibit l'accés i la circulació de vehicles en la Plaça de la Constitució i Avd. Ifach.

- El circuit pel qual transcorrerà la prova, quedarà definitivament tancat al tràfic des de les 13:45 hores fins a la finalització de la prova, aproximadament a les 17:30 hores.

- Es prega a comerciants, hostelerss, restauradors i transportistes que facen les seues previsions amb l'antelació suficient per a evitar qualsevol tipus d'inconvenient durant aqueix dia.

- Es recomana al màxim evitar els desplaçaments amb cotxe, sobretot en la zona d'influència de la carrera.

- Des de la Policia Local, s'agraeix la seua col·laboració, esperant la seua comprensió cap a les indicacions dels agents i les regulacions que, circumstancialment, determine a cada moment el tràfic rodat, i que afectaran especialment a les vies esmentades.