dimarts, 28 Març, 2017 - 12:30

La Regidoria de Joventut ha organitzat per a dissabte que ve un Taller de Mànga que serà impartit per l'autor i editor de manga calpí Jesús García Ferrer, més conegut com Jesulink. El Taller dirigit a joves a partir de 12 anys s'impartirà en el Punt Jove de 17:30 a 20:30 hores.

 

Jesulink és dibuixant, guionista, editor, animador, programador i professor d'informàtica. És autor dels coneguts còmics Raruto i 5 elementos, director de l'estudi editorial Loftur, director, guionista i animador en la webserie d'animació Kofi, fundador del portal Sutori i creador del videojoc Rage-chan Fighters. Ha guanyat nombrosos premis tant per Kofi, millor web sèrie d'animació 2014 com per 5 elementos, amb el qual va ser premiat com a autor de manga espanyol en 2010, 2011 i 2012. Jesús García Ferrer és reconegut autor i editor en el món del manga, el còmic i el videojoc espanyol.

 

Els aficionats al manga i el còmic tenen aquest dissabte una oportunitat única i gratuïta per a conèixer una mica més el món del màniga. A més i per a completar aquesta jornada la Regidoria de Joventut ha organitzat una excursió a el “Saló del Manga i Cultura Japonesa d'Alacant” que se celebrarà dissabte que ve 8 d'abril en la Institució Firal Alacantina. La regidoria posa a la disposició dels interessats un autobús gratuït i les entrades seran a càrrec de cada visitant.