Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

L'Ajuntament contracta 11 aturats a través de programes del SERVEF

divendres, 2 Febrer, 2018 - 11:15

L'Ajuntament de Calp ha rebut un total de 102.283’82 euros a través de diferents programes de foment d'ocupació del SERVEF, la qual cosa ha permès contractar a 11 persones aturades que desenvoluparan diferents tasques en el consistori per un període de sis mesos.

 

En concret, a través del programa EMCORD, destinat a la contractació d'aturats de llarga durada, s'ha contractat a 7 peons i 1 oficial per a realitzar treballs de selvicultura selectiva durant sis mesos. En concret s'actuarà en les zones verdes del Cocó, Casanova, Empedrola, Maryvilla i Oltà, realitzant treballs d'esbrosse, poda i neteja. Aquesta actuació compta amb una subvenció de 73.061’50 euros i està finançada al 100% pel SERVEF.

 

D'altra banda, mitjançant el programa EMCORP, destinat a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys d'edat, s'ha contractat a dos oficials i un peó, per un període de sis mesos, que realitzaran treballs de reparació dels passejos marítims i adequació i supressió de barreres arquitectòniques en la zona de platges. La subvenció per a aquest programa ascendeix a 29.222’32 euros.