Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

L'Ajuntament contracta a 8 aturats a través de programes del SERVEF

dijous, 31 Gener, 2019 - 09:45

L'Ajuntament de Calp ha rebut un total de 78.851,22€ euros a través de diferents programes de foment d'ocupació del SERVEF, la qual cosa ha permés contractar a 8 persones desocupades que desenvoluparan diferents labors en el consistori per un període de sis mesos.


 

En concret, a través del programa EMCORD, destinat a la contractació d'aturats de llarga durada, s'ha contractat a 2 peons i 2 oficials per a fer treballs de silvicultura selectiva durant sis mesos. En concret s'actuarà en les zones verdes d’ Oltà, fent treballs de desbrossament, poda i neteja. Aquesta actuació compta amb una subvenció de 39 298,33€ euros i està finançada al 100% pel SERVEF.


 

D'altra banda, mitjançant el programa EMCORP, destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat, s'ha contractat a dos oficials i dos peons, per un període de sis mesos, que faran treballs de reparació dels passejos marítims i adequació i supressió de barreres arquitectòniques en la zona de platges. La subvenció per a aquest programa ascendeix a 39 552.89 euros.