Visites guiades Banys de la Reina

La Seu Universitària de Calp reprén les seues activitats de forma online

dijous, 21 Maig, 2020 - 13:30

La Seu Universitària de Calp té previst reprendre les seues activitats en format online a partir de la setmana vinent.

 

El pròxim 28 de maig a les 18h Marga Cabrera Méndez, Doctora en Comunicació Audiovisual i professora de la Universitat Politècnica de València, oferirà la conferència “Marca personal digital, claus per a la cerca d'ocupació”.

 

D'altra banda, el 10 de juny a les 19h tindrà lloc la conferència “Com interpretar el xoc turístic provocat per la COVID-19?”, a càrrec d'Ana Ramón, professora del Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada de la Universitat d'Alacant, Noemí Mira, CEO de Bookaris.com i Josep Ivars, professor del Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant.

 

Per a poder assistir de manera online a aquestes conferències, que s'ofereixen de manera gratuïta, serà necessari inscriure's prèviament en la web municipal (https://www.calp.es/va/casanova-seu/calendari-dactivitats).

 

A més, aprofitant que les activitats es realitzaran de manera online la Universitat d'Alacant ofereix a totes les persones interessades la possibilitat de seguir els esdeveniments programats en les diferents seus universitàries.

 

Aquestes activitats en línia, incloses les de Calp, es desenvoluparan sota el títol “Diàlegs en el territori: coneixement en temps de pandèmia” i s'oferiran a través de Google Meet. Es podrà accedir a elles a través de l'enllaç https://web.ua.es/seus/online.