L'Ajuntament sol·licita al Consell l'execució del segon institut i d'un nou centre de salut

Dilluns, 16 Maig, 2016 - 14:15

El govern de Calp ha remés al Consell, seguint instruccions de la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, el llistat d'actuacions i inversions per al municipi.

 

La portaveu municipal, Ana Sala, qui coordina els projectes estratègics de Calp, ha comunicat al director general competent, Antoni Such, una llista amb sis peticions d'especial rellevància per al municipi. Les inversions sol·licitades amb major urgència són l'execució del segon institut d'educació secundària, tenint en compte la massificació de l'actual IES Ifac que acull a quasi un miler d'alumnes, i la creació d'un centre de salut integrat, que ja figurava en el pla d'inversions de Marina Salut, concessionària de la sanitat en la Marina Alta.

 

Altres de les reclamacions del Consistori calpí són la creació d'un centre de formació hostalera en el municipi que permeta formar jóvens en un sector que demanda personal qualificat, i el Pla integral de reforestació de la Serra d´Oltà, el gran pulmó verd de Calp. Finalment, el llistat d'inversions es tanca amb dos importants iniciatives: la rehabilitació de la senda del Penyal d'Ifac que permeta la seua obertura al públic amb normalitat i la reobertura del Club Esportiu Puerto Blanco que passa per l'execució d'actuacions urgents com les obres en el dic d'abric o la creació d'un camí d'accés en el costat de la mar sobre l'escullera i nucli actual.