Calp celebra la VI Sant Silvestre el 28 de desembre

divendres, 22 Desembre, 2017 - 13:45

La Sant Silvestre Vila de Calp, la carrera més divertida del calendari esportiu de la localitat, se celebrarà el pròxim 28 de desembre. Organitzada per la Regidoria d'Esports, en col·laboració amb iRun Calp, la prova, en la qual els corredors participen abillats de les més diverses disfresses, arriba a la seua sisena edició i igual que l'any passat se celebrarà en horari vespertí, a partir de les 20.30 hores, pels carrers del nucli antic.

 

Partirà de la Plaça de la Constitució i tindrà un recorregut de 4 quilòmetres per als majors de 13 anys i de 2 km per als menors de 13 anys. Serà el següent: Plaça Constitució, Portalet, Puerto de Santa María, Avinguda del Nord, Comte d'Altea, Llibertat i del Mar.

 

Hi haurà trofeus per als tres primers guanyadors i per als tres primers locals, a més de medalles per a tots els participants menors de 13 anys. S'obsequiarà a tots els corredors amb una samarreta. A més, després de la carrera hi haurà xocolata amb xurros.

 

Les persones interessades a participar poden inscriure's en www.mychip.com fins al 27 de desembre. Els inscrits hauran d'arreplegar el dorsal el mateix dia de la carrera a les 19.30 hores en el Casal dels Associacions. La Regidoria d'Esports anima tots els participants a venir disfressats i a gaudir d'aquesta carrera lúdic-esportiva amb la qual es tanca l'any.