Calp reobri diumenge la pista blava després de les obres de tancament

dijous, 14 Desembre, 2017 - 09:30
La Regidoria d'Esports reobrirà diumenge la pista blava després de mesos d'obres per al tancament i millora d'aquestes instal·lacions esportives situades al costat del Pavelló Domingo Crespo.
 
 
 
Les actuacions han consistit en el tancament dels laterals d'aquesta pista poliesportiva coberta el que permetrà a partir d'ara acabar amb les molèsties que causaven el vent i la pluja a l'hivern i que obligaven a la cancel·lació d'entrenaments i partits.
 
 
 
A més, evitarà el problema de enlluernaments, produïts per l'orientació de les instal·lacions. Amb aquestes obres, tant els vestuaris com les grades s'integraran en la mateixa instal·lació. La Diputació d'Alacant ha subvencionat el 100% del pressupost d'aquesta actuació que s'eleva a 190.000 euros.
 
 
 
La reobertura de la pista blava coincideix amb la celebració de la Mitja Marató d'Oltà que té sortida i arribada a les rodalies d'aquestes instal·lacions. A més per al diumenge s'han preparat partits d'exhibició del C.D. Calp Futsal i de l'C.B. Ifach Calp. També està prevista l'exhibició de l'equip benjamí absolut del C. G. Les Marines, medalla de bronze en el Campionat d'Espanya, i de l'equip aleví absolut del C. G. Calp, medalla de plata al Campionat d'Espanya. A partir del migdia actuarà el raper calpí Jocin i durant tot el matí hi haurà animació infantil amb inflables.