Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Llibertat Financiera - Gestio Economica del Comerç.png
klips.png
klips.png
mindfulness imagen.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Calp celebra demà l'elecció i coronació de la Reina de les Festes

divendres, 29 Juny, 2018 - 13:00

La Comissió de Festes 2018 celebrarà demà, 30 de juny, l'acte d'elecció i proclamació de la Reina de les Festes de Calp i la Reina Infantil en la plaça Major. Aquest acte que arrancarà a les 22 hores és un dels actes més importants dels quals organitza la Comissió de Festes.

35 candidates de 18 anys optaran al títol de Reina de les Festes, màxima representant femenina de les festes calpines, el mateix acte servirà per a triar a la reina infantil entre 24 candidates de vuit anys. Totes les candidates estaran acompanyades per xiquets i joves de les cinquenes de 2010 i 2000 que formen part de la Comissió de Festes i pels festers i festeres de la quinta de1980 que completen la comissió que presideix Víctor Cazorla.

L'elecció de les Reines es realitzarà, igual que altres anys, per sorteig davant notari en una gala que suposa la presentació oficial de la Comissió de Festes i que servirà també per a acomiadar a les Reines de les Festes de 2017, Ángela Arlandis i Claudia Pastor. Com a marca la tradició les reines de 2017 seran les encarregades d'extraure els noms de les noves reines que seran llegits una vegada que les corts d'honor estiguen presents en l'escenari.

L'acte se celebra en la plaça Major en la qual s'habilitaran grans passarel·les d'arribada a l'escenari i s'instal·laran 2000 cadires. La Comissió de Festes de 2018, encarregada de l'organització de les festes patronals que se celebraran a l'agost, ja ha realitzat altres actes dins del programa que correspon al present any com la presentació del “blusó”, l'organització de la Cavalcada dels Reis Mags o els actes de la Setmana Santa.