Tallers, cursos, concursos, lectures i cinema per a commemorar el 25-N

Dilluns, 23 Novembre, 2020 - 10:30

Aquesta setmana culminen les activitats que la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Calp en col·laboració amb l'Associació de Dones per la Igualtat de Calp i l'IES Ifac han preparat per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Així hui finalitzen els webinars oferits als comerços locals que s'han implicat en la campanya contra la violència de gènere llançada des de la Regidoria d'Igualtat. Hui també finalitza el Concurs de Poemes Contra la Violència de Gènere dirigit a alumnes de l'IES i fins al 17 de desembre continua el Taller “Mercat de Dones” dirigit a alumnat de l'IES Ifac.

A més aquesta vesprada l'Associació de Dones per la Igualtat de Calp organitza una lectura online de poemes d'escriptores, amb lectures de l'obra de Gloria Fuertes, Wislawa Szymborka o Alfonsina Storni entre altres.

Dimecres que ve, 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere se celebrarà a les 12 hores en el Saló Blau l'acte institucional en el qual es donarà lectura a un manifest i al poemari dels alumnes de l'IES. També el dia 25 l'Associació de Dones per la Igualtat projectarà la pel·lícula “La Càmera Fosca” amb un debat online amb la directora Victoria Menis.

Al llarg de tota la setmana es donarà difusió a la campanya visual “Que no t'enganyen!, trenca el silenci, és la teua vida, són els teus drets” amb la qual es pretén donar a conéixer i identificar les diferents formes de violència contra la dona. I el 27 de novembre se celebrarà online un Seminari de Sensibilització de Violència de Gènere organitzat per la regidoria d'Igualtat.