Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Diciembre 2019.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Calp inicia el divendres les celebracions de Sant Joan

dimarts, 20 Juny, 2017 - 12:45

Calp iniciarà el divendres el programa oficial de les Fogueres de Sant Joan organitzades per la Regidoria de Festes, Gent de la Cometa i la Penya de Bous i Vaques Calp, que es desenvoluparan centrant-se alguns actes en la platja i uns altres en la partida rural de la Cometa.

 

El divendres, 23 de juny, a les 22 hores en la Cometa se celebrarà un sopar popular, a les 23:45 hores es dispararà un castell de focs artificials en l'espigó de la platja de la Muntanyeta i a les 24 hores està previst en la plaça Colón la Cremà de la foguera. Posteriorment la festa es traslladarà de nou a la Cometa on se celebrarà una nit de bous i vaques en el recinte situat al costat de l'ermita de Sant Joan.

El dissabte, 24 de juny, a les 12:30, els més xicotets podran gaudir dels populars carretons seguits de festa de l'aigua, a les 13:30 se servirà un menjar popular. A les 19:00 hores s'iniciarà una nova sessió de “bous i vaques”. A les 21 hores se celebrarà l'acte més solemne amb la missa en honor a Sant Joan, en finalitzar se servirà un aperitiu per a tots els assistents a càrrec de la Penya de Bous i Vaques de Calp. A les 24 hores s'iniciarà la segona nit de bous i vaques seguida d'una disc mòbil.

 

El diumenge 25 de juny, la Penya de Bous i Vaques celebrarà el joc de la “Gran Cagada”, a les 11:30 els més xicotets gaudiran d'un parc infantil amb tobogan aquàtic, a les 12 hores el Club de Vehicles Clàssics de Calp realitzarà una exhibició de cotxes i a les 14 hores se servirà una paella popular. Ja a la vesprada, a les 19:30 hores se celebrarà la segona vesprada taurina.