Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Calp inicia el divendres les celebracions de Sant Joan

dimarts, 20 Juny, 2017 - 12:45

Calp iniciarà el divendres el programa oficial de les Fogueres de Sant Joan organitzades per la Regidoria de Festes, Gent de la Cometa i la Penya de Bous i Vaques Calp, que es desenvoluparan centrant-se alguns actes en la platja i uns altres en la partida rural de la Cometa.

 

El divendres, 23 de juny, a les 22 hores en la Cometa se celebrarà un sopar popular, a les 23:45 hores es dispararà un castell de focs artificials en l'espigó de la platja de la Muntanyeta i a les 24 hores està previst en la plaça Colón la Cremà de la foguera. Posteriorment la festa es traslladarà de nou a la Cometa on se celebrarà una nit de bous i vaques en el recinte situat al costat de l'ermita de Sant Joan.

El dissabte, 24 de juny, a les 12:30, els més xicotets podran gaudir dels populars carretons seguits de festa de l'aigua, a les 13:30 se servirà un menjar popular. A les 19:00 hores s'iniciarà una nova sessió de “bous i vaques”. A les 21 hores se celebrarà l'acte més solemne amb la missa en honor a Sant Joan, en finalitzar se servirà un aperitiu per a tots els assistents a càrrec de la Penya de Bous i Vaques de Calp. A les 24 hores s'iniciarà la segona nit de bous i vaques seguida d'una disc mòbil.

 

El diumenge 25 de juny, la Penya de Bous i Vaques celebrarà el joc de la “Gran Cagada”, a les 11:30 els més xicotets gaudiran d'un parc infantil amb tobogan aquàtic, a les 12 hores el Club de Vehicles Clàssics de Calp realitzarà una exhibició de cotxes i a les 14 hores se servirà una paella popular. Ja a la vesprada, a les 19:30 hores se celebrarà la segona vesprada taurina.