Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Curso LibreOffice.jpg
klips.png
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Octubre 2019.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

Calp engega un programa d'oci i entreteniment dirigit a les famílies

dimecres, 7 Març, 2018 - 11:30

Amb el nom el “Dia de les famílies”, les regidories de cultura i joventut han engegat un programa anual d'activitats amb propostes d'oci i entreteniment dirigit a les famílies. La iniciativa consisteix en una jornada d'activitats al mes que, depenent de l'època de l'any, es desenvoluparà o bé a l'aire lliure (Parc de la Creativitat, passeig marítim, etc.) o bé en les instal·lacions municipals com la Casa de Cultura, Auditori, Biblioteca, etc..

 

El programa inclou activitats molt variades: contacontes, tallers, jocs, màgia, inflables, activitats aquàtiques, actuacions musicals i de teatre. L'objectiu de la iniciativa és oferir activitats d'oci familiar, participatives i gratuïtes. L'Ajuntament ha destinat un total de 40.000€ per a aquest programa que arrancarà diumenge que ve, 11 de març, al Parc de la Creativitat amb una jornada, de 10 a 14 hores, que potenciarà els jocs tradicionals a l'aire lliure.

 

La següent activitat es realitzarà el 8 d'abril amb un programa basat en Robin Hood que també es desenvoluparà en el Parc de la Creativitat. Al maig està prevista la celebració d'un contacontes en la Biblioteca Municipal “Joanot Martorell” a càrrec d'Almudena Francés, al juny l'activitat es trasllada al passeig marítim de l'Arenal-Bol amb “Música mestre” i al juliol se celebrarà una festa de l'aigua al Parc de la Creativitat amb el nom de “Hola Estiu”.

 

El mes d'agost es destina al teatre amb l'obra familiar “Invisibles” en l'Auditori i al setembre l'activitat consistirà en una yinkana amb el títol “A la caça del tresor” en el Parc de la Creativitat. A l'octubre està previst l'espectacle musical “Dani Miquel i els Ma.me.mi.mo.Músics” en el Teatre-Odèon i novembre i desembre estaran dedicats al teatre amb les obres “Zoo” i “Pixelat” en l'Auditori.