Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Calp denominarà plaça La Sort a la confluència dels carrers Santa María i Doctor Fleming

divendres, 9 Març, 2018 - 14:30

L'Ajuntament de Calp ha aprovat avui el ple la denominació de Plaza La Sort a la confluència entre els carrers Santa María i Doctor Fleming. El nom es justifica en l'informe realitzat per l'estudiós de la història calpina, Andrés Ortolá, que assenyala que antigament aqueixa zona era coneguda com a partida La Sort.

 

En el seu moment el grup municipal de Si es pot Calp va sol·licitar que aqueix punt es denominara “Plaza de la Diversitat”, coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGBT; no obstant açò el govern aposta per recuperar els noms tradicionals del municipi, per la qual cosa tant Sí es pot Calp com Compromís han votat en contra i el grup socialista s'ha abstingut.

 

Fora de l'ordre del dia el Grup Municipal Popular ha presentat una moció per la igualtat d'oportunitats de dones i homes que s'ha aprovat incloent les modificacions proposades per l'edil de Si es pot Calp. El document suposa un compromís municipal per integrar de forma activa i transversal el principi d'igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes en el desenvolupament de totes les seues accions i decisions.

 

En el torn de preguntes, tant Sí es pot Calp com a PSPV-PSOE han interpel·lat a l'alcalde sobre la tala d'arbres realitzada en Pla de Feliu. L'alcalde, César Sánchez, ha assenyalat sobre aquest tema que es tracta d'una mesura de neteja per a evitar incendis que compta amb autorització municipal, i per açò, en compliment de l'ordenança municipal, s'hauran de reposar tres arbres per cadascun tallat en el lloc que s'indique des del Departament de Medi ambient. Sánchez també ha assenyalat que no existeix cap projecte urbanístic presentat en aqueixa zona.