Visites guiades Banys de la Reina

Es reinicien les obres de reconstrucció del muret i el paviment del passeig de la Fossa

dimecres, 16 Setembre, 2020 - 10:30

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de reconstrucció dels murets del passeig de la Fossa així com la seua pavimentació destrossats pel temporal. Mentre la Direcció General de la Costa i la Mar, a través del seu Servei Provincial de Costas a Alacant, s'encarrega de la reconstrucció dels accessos a la platja, l'Ajuntament es fa càrrec de les reparacions en el passeig.

Les obres consisteixen en la reparació i restitució dels trams de pavimentació deteriorats pel temporal així com la demolició de les peces soltes del muret i la seua reconstrucció. Així mateix està previst la reconstrucció d'un tram de 5 metres de muret de maçoneria. A més l'Ajuntament reemplaçarà l'actual barana del passeig de la plaça Colón per una d'acer inoxidable.

Aquests treballs, que compten amb un pressupost de 118.383 euros, es van parar al juliol amb la finalitat de no suposar una molèstia en les dates de major afluència turística. Està previst que les obres finalitzen abans d'octubre.

El Pla de reconstrucció havia d'haver-se posat en marxa poc després del temporal però l'arribada de la pandèmia i la suspensió dels processos de licitació deguts al decret de l'estat d'alarma van retardar tot el procés que va tornar a paralitzar-se en plena temporada estival per a evitar molèsties.