Visites guiades Banys de la Reina

El Parc Empresarial de Calp, més prop de ser una realitat

dimecres, 20 Maig, 2020 - 11:30

 

Ahir es va publicar en el BOP l'aprovació del Pla Parcial La Marina de Ifach, conegut com a polígon industrial Pou Roig que permetrà la reparcel·lació i desenvolupament de l'esperat parc empresarial i d'oci. Culminat aquest procediment correspon als propietaris urbanitzar.

Amb el parc empresarial i comercial es pretén que les empreses locals compten amb un espai adequat per a desenvolupar la seua activitat que permeta generar ocupació tot l'any i evitar la fugida d'empreses als polígons industrials de municipis pròxims. Es promourà la implantació d'empreses de suport al sector turístic, empreses tecnològiques i start'ups del sector turístic.

Amb aquest pas comença a albirar-se el naixement d'aquest parc empresarial després de 20 anys de tràmits i controvèrsies judicials que han paralitzat el desenvolupament d'una zona industrial a Calp capaç de fomentar un nou model econòmic i de crear ocupació. El govern busca aconseguir que aquest parc siga una realitat i puga ajudar i beneficiar als comerços locals, a les petites i mitjanes empreses i a tota iniciativa d'oci que vinga a recolzar l'economia calpina.