dimecres, 6 Octubre, 2021 - 13:15

Ja està tot preparat per a la celebració de la Oktoberfesters, la Festa de la Cervesa que organitza la Comissió de Festes de 2022 i que arranca aquest divendres en la carpa instal·lada en el Parc de la Creativitat. El divendres 8 a les 20 hores està previst la burxada del primer barril amb el qual donarà inici aquesta festa que es prolongarà fins a l'11 d'octubre.

Al costat de la cervesa un altre dels grans al·licients d'aquest esdeveniment és la música en directe, així el dia 8 està prevista l'actuació de la Xaranga La Xarlotà i McLucas Band, el 9 d'octubre actuarà la xaranga El Truc, el 10 d'octubre s'obrirà al migdia i haurà d'animació infantil i actuarà el duo Ángel i Laura i l'11 d'octubre està prevista l'actuació de la Bandeta Bernia.

Aquesta iniciativa part dels festers de 2020 i consisteix en una festa de la cervesa aprofitant la tradició que ha existit en la localitat en aquesta mena d'esdeveniments durant més de 30 anys. “Pretenem celebrar una festa de la cervesa espanyolitzada amb la qual passar-nos-ho bé i al mateix temps ens permeta recaptar fons per a les festes de l'any que ve”, ha assenyalat Mariola Mulet.

“Octubre sempre ha sigut un mes de festa a Calp; amb la romeria de Sant Francesc i les festes de moros i cristians en honor al nostre patró, el Santíssim Crist de la Suor, per la qual cosa aquesta iniciativa ve a completar el nostre calendari festiu”, ha indicat el regidor de Festes Paco Avargues.
“La Oktoberfesters és una bona manera d'anar reprenent a poc a poc l'activitat festiva en el municipi i al mateix temps permetrà que els festers vagen recaptant diners per a les pròximes festes”, ha manifestat Ana Sala.