dimecres, 29 Març, 2017 - 09:30

Esta convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions per a fomentar la contractació indefinida inicial de les persones jóvens qualificades, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Podran ser beneficiaris qualsevol ocupador de naturalesa jurídica privada, inclosos els treballadors autònoms, amb àmbit d'actuació en la Comunitat Valenciana, que contracten persones jóvens majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per mitjà d'un contracte indefinit inicial iniciat després del 27 de març de 2017.

Els tècnics de la xarxa comarcal d'Agències de Desenvolupament Local (ADL) de CREAMA tenen tota la informació sobre este programa de foment de l'ocupació.

La quantia de la subvenció ascendirà a 7.926,24EUR per al cas de contractes indefinits inicials a jornada completa (9.907,80EUR en el cas de contractació de dones o de jóvens amb diversitat funcional). Els contractes indefinits a temps parcial d’almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantia de l'ajuda.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d'octubre de 2017. Amb caràcter adicional a este termini general, les sol·licituts hauran de presentar-se en el termini específic de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

Per a concretar tots els aspectes sobre la tramitació, condicions, terminis, etc., els interessats han d'acudir a les ADL's de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Xàbia i Teulada-Moraira.