divendres, 20 Novembre, 2020 - 14:30

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat hui la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Calp a discoteques, sales de ball, karaoke i bars de copes per a fer front a la COVID-19. D'aquesta manera, del 23 de novembre al 14 de desembre totes les persones interessades podran sol·licitar aquestes ajudes.

 

Es tracta d'una nova línia d'ajudes dins del Pla 'Resiste' amb la finalitat de revitalitzar l'activitat empresarial calpina i pal·liar les pèrdues econòmiques que està patint el sector. En aquest cas van dirigides als locals d'oci nocturn que es van veure obligats a tancar en plena temporada estival pel decret de la Conselleria de Sanitat del passat 17 d'agost com a mesura preventiva en la lluita contra el coronavirus.

 

Així doncs, podran sol·licitar aquesta subvenció tots aquells que en aquesta data en què es va decretar el tancament figuraven com a titulars de discoteques, sales de ball, karaoke o bars de copes amb i sense actuacions musicals en directe a Calp.

 

La quantia de la subvenció oscil·larà entre 1.000 i 2.000 euros en funció de les persones que treballaven en l'empresa. Així ascendirà a 1.000 euros en el cas de no tindre empleats, 1.500 euros en el cas de tindre entre un i tres empleats, 1.800 euros si l'activitat compta entre quatre i huit persones treballadors i 2.000 euros quan es tinguen més de huit persones empleades.

 

Les ajudes se sol·licitaran en registre electrònic de l'Ajuntament de Calp mitjançant imprés que estarà disponible en el web, per a això es necessita certificat digital i clau PIN.